Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerülhetnék közelebb hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki már egy ideje tetszik nekem, de igazából csak látásból ismerem, nem beszéltünk még, csak köszönünk egymásnak.
Szombaton voltam discoban, és ott volt ő is. Néztük egymást, sokszor összeakadt a tekintetünk, de ennyi. Meg kint voltunk a disco előtt, ő is kijött egy haverjával aki már be volt rúgva, elkezdett ott a csávó ordibálni(a haverja), én elkezdtem rajta mosolyogni, a kiszemeltemen látszott hogy zavarba jött, rám mosolygott és mondta a csávónak, hogy "légyszi, ne égessél már..:$"
Amúgy szinte minden nap látom a fiút.
Szerintetek lehet valami? Hogyan kerülhetnék közelebb hozzá? mit tegyek?
azért jó, mert sztem ezek a pici jelek azért jelentenek vmit.. :) és beszélgess vele. ismerjétek meg egymást :)
2011. ápr. 18. 17:23
13/24 anonim válasza:
amennyit leírtál a srácról olyasmi lehet mint én, ha már rád mosolygott stb akkor valószínűleg teis nagyon tetszel neki, szóval legyél rámenős, persze ne nagyon, az visszataszító. fészen beszélgessetek aztán a hétvégén délután (ne este, akkor bulizni kell) hívd el valahova, lényeg az hogy KETTESBEN legyetek! bár amúgy az is lehet ő fog elhívni, nemtudhatom :D leültök egy parkba vagy valahova beültök egy kávéra valamire, dumálgattok, aztn jönni fog minden aminek kell ^^ pár "ranid" és meg is lesz a fiú :D
2011. ápr. 18. 17:23
14/24 A kérdező kommentje:
óó, köszönöm szépen. :)
hát nagyon remélem, hogy igazatok van. :))
fészen sajna nem tudok ráírni, mert szinte sosincs fent.. :((
2011. ápr. 18. 17:27
15/24 anonim válasza:
előző vagyok: levél? :) esetleg ha az utcán látod akkor ott is odamehetsz hozzá, buszon meg egyenesen tökéletes :D
2011. ápr. 18. 17:29
16/24 A kérdező kommentje:
Fuuh.levelet olyan ciki lenne írni..nem?:$
amúgy majd ha erőt veszek magamon lehet az utcán odamegyek hozzá. :D
2011. ápr. 18. 17:31
17/24 anonim válasza:
mondjuk igen a levél elég kétesélyes :D ha meg utcán látod egyedül akkor ne erőt vegyél magadon, hanem csak indulj meg felé, akkormár úgysem állsz meg :) időt megkérdezni akármi, aztán meg menni vele egy darabig, telefonszámcsere, stb :D
2011. ápr. 18. 17:34
18/24 A kérdező kommentje:
fuhh,köszönöm. :))
csak én hülyemarha, ha megindulok felé képes lennék csak elsétálni mellette, és max egy sziát odalökni, mert lehet beparáznék.. xD
2011. ápr. 18. 17:42
19/24 anonim válasza:
írj neki levelet. mármint elektronikusat :D beszélgess először vele ott, ha a haverok mindig vele vannak is, csak nem ülnek mögötte ha face-l. lépj te, de ne tégy meg mindent. várj, hogy ő is araszolgasson feléd azért valamit. aztán ha már tudtok rendesen társalogni, akkor nyugodtan odamehetsz hozzá, hiszen ismeritek egymást csak a személyes kontakt nem volt még annyira meg. buliban is odaléphetsz. miért ne? egyszer élsz ;D
2011. ápr. 20. 12:25
20/24 anonim válasza:
bátran lépj oda. mi lehet a legrosszabb? csak nem bunkó, hogy ne köszönjön :) én mindig azt csinálom. végigfuttatom a fejemben... a legrosszabb az, ha nem jön össze és elhesseget, de nem tudhatod meg, ha nem próbálod ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!