Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönne egy ilyen csaj? Bővebben lent
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok 170cm 50kiló barna középhosszú haj,barna szem (szemüveg)
4,9es átlagó vagyokde egyáltalán nem beszélek a suliról,viccelődök könnyen barátkozok,zongorázok,nem is tanulok sokat szóval nemvagyok stréber
szerintetek?
2011. ápr. 18. 15:01
11/15 anonim válasza:
Nekem nem. Azért mert gebe meg szemüveges. Ez van.
12/15 anonim válasza:
Én inkább vékonynak mondanám, a 170/50 az nem annyira rossz.
Így én sem tudom megmondani hogy bejönnél-e , amiket írtál az nagyon tetszik.
Nekem főleg a zongorás rész tetszett. Ha szépen zongorázol én biztosan elhallganám akár órákon keresztül :)
13/15 anonim válasza:
Ez alapján nagyon aranyos lány lehetsz, bár nem tudom milyen az arcod. Próbáltam mást is írni de nem megy :) mindenesetre, örülnék, ha ismernék ilyen lányt :S
ui: a vékony lányok a leghelyesebbek ;)
15/15 anonim válasza:
Nem tudom elhinni hogy nincsen barátod, vagy csak a megerősítés kell? Ha gondolod írhatnál privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!