Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mekkora előny ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora előny ismerkedésnél ha valamelyik "menőbb" (pl BME, BCE, ELTE) egyetemre jársz? 19/F

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 18:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha okos és szellemes vagy, nagyobb előny, mintha becsúszol valamelyik "menő" egyetemre, bár ha okos és szellemes vagy PLUSZ menő egyetemre jársz, az bejön. Legyenek céljaid, az mindenképp imponáló, akár egyetemista vagy, akár dolgozol.
2011. ápr. 17. 19:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Szegedi Tudomány Egyetem: anglisztika, germanisztika

a csajok imádni fogják

de ha bölcsészkarra mész, akkor esélyed sincs

2011. ápr. 17. 20:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha olyan a személyiséged, akkor szerintem sima szakmunkás bizonyítvánnyal is le lehet venni valakit a lábáról. Nem ezen múlik a dolog. Diplomával rendelkezők között is akadnak bunkók mindkét nem tekintetében szerintem és még sokan sötétek is, mint a vakablak....de ez csak magánvélemény.

Az a lényeg szerintem, hogy mi élvezzük azt amit tanulunk és dolgozunk. Ha valaki ez alapján ítél meg minket, hogy melyik egyetemre járunk vagy mit csinálunk és pont e miatt pattint le, az már régen rossz és az illetőt minősíti.

Mondom ezt SZTE-s egyetemista lányként.

2011. ápr. 17. 21:15
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem előny. senkit nem akarok fikázni, de én nem jönnék össze egy kőművessel.
2011. ápr. 17. 21:39
 15/16 anonim ***** válasza:
20:15-ösnek, a germanisztika és az anglisztika a bölcsész karhoz tartozik :P
2011. ápr. 17. 22:48
 16/16 Darcy01 ***** válasza:

Szerintem is elsősorban a személyiségedtől függ.

Én 4 éve vagyok együtt a párommal (24 évesek vagyunk), és mindketten a BME-re járunk, ott ismerkedtünk meg egymással, és barátságból lett szerelem.

Szerintem az fontos egy komoly párkapcsolatban, hogy közös érdeklődési körötök legyen és ami még nagyon számít véleményem szerint, hogy azonos intellektuális szinten is legyetek. Hangsúlyozom, ez nem az egyetemtől függ.

Nem nagyképűségből mondom, de én okosnak és intelligensnek tartom magam, ezért számomra evidens volt, hogy a páromnak is rendelkeznie kell ezekkel a tulajdonságokkal. De még egyszer: ez szerintem nem attól függ, hogy milyen egyetemre jársz.

2011. ápr. 18. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!