Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy megnyílni mások előtt?
Sajnos elég zárkózott vagyok, s ezért nem igazán tudom... köszi szépen az értelmes válaszokat! :)
f
Igyál valami töményet, menj ki az utcára, és mikor úgy érzed h mindenki a barátod legalább 20éve, és tudatod is vele a 20év történéseit, na akkor valamelyest megnyíltál :P
Am sztem megnyílni mások előtt annyit tesz, h bármiről tudtok egymással beszélni, nem tudnak semilyen témával zavarba hozni,...
Háát ezt el lehet mondani hasonlat néven is ami kb így hangzana:
"ha a házadnak ablakai is lennének akkor nyitottabb lennél a világ felé mert be tudnál engedni egy kis fényt, nem elég ha az ajtót időnként kinyitod majd hamar be is zárod!"
ergo:
bontsd le azokat a falakat amiket magad köré építettél és adj több teret az embereknek, hogy tudjanak közeledni hozzád és ne csak egy rideg kősziklát lássanak benned!
Nyisd ki a szemed, felejtsd el eddigi életed, menj ki az emberek közé, ismerkedj, öltözz fel csinosan, légy szexy, társalogj , flörtölgess, amibe lehet legyél benne, és mondj mindenre igent!
Köszi a válaszokat! :)
Am mindenre nem szabad igent mondani, lásd az Igenember című filmben... mondjuk az csak egy film...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!