Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék focihooliganokkal ismerkedni meccs kivételével?
Mert ott szerintem nem az ismerkedéssel vannak elfoglalva.
L(20)
Azt javaslom, hogy nézz meg 1-2 huligános filmet, hog ykb képbe legyél milyen az életük (Kezdetnek a Green street hooligans, Footbal Factor illetve a Rise of the footsoldier-t ajánlanám, esetleg a "real football factories" sorozatot - talán az is elég, ha pár jelenetet megnézel belőlük a youtube-on).
Ha ezek után is huligánnal akarsz ismerkedni (szerintem ne tedd), akkor irány egy focicsapat szurkolói oldala. Pl ha van kedvenc csapatod, akkor annak a szurkolói oldalán, és ott tedd fel a kérdésedet a fórumon.
"Ha ezek után is huligánnal akarsz ismerkedni (szerintem ne tedd), akkor irány egy focicsapat szurkolói oldala. Pl ha van kedvenc csapatod, akkor annak a szurkolói oldalán, és ott tedd fel a kérdésedet a fórumon."
Ezt a kérdést? Az teljességgel lehetetlen.
Te HÜLYE vagy!
Gondolom érett, értelmes nőnek képzeled magad, mégis úgy viselkedsz, mint egy 13 éves kis csaj, aki még mindig a rosszfiúkra bukik. Szerinted ezek az állatok, akik tönkreteszik mások szórakozását, mennyire becsülik meg a csajokat? Szerintem semennyire. Az összes iskolázatlan, sötét, primitív, ostoba paraszt, aki így vezeti le a sok felgyülemlett feszültséget, amit a saját frusztrációja miatt szedett össze. Azt hiszik, ha kővel dobálóznak, vagy csoportosan összevernek egy rivális szurkolót, vagy szívóskodnak a rendőrökkel, akkor ők majd lesznek valakik. Pedig nem. Ezután, ha nem kerülnek előzetesben garázdaságért, mennek piálni meg drogozni. És igaza van a korábbi hozzászólónak, nézd meg ezeket a filmeket. Vagy ha ezeket nem is, a Discoveryn megy egy doku sorozat "Futball huligánok" címmel. Na az még tanulságos is és tükrözik az általam leírtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!