Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen félénk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen félénk?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem magam. Nincs barátnőm és nem is volt 19 éves létemre. De mióta elkezdtem ősszel az egyetemet egyre több lány adja tudtomra hogy bejövök neki, ráadásul sokuk nagyon aranyos és szép. Mikor azonban arra gondolok, hogy most már komolyabban is el kellene beszélgetnem velük egy kicsit, mindig befagyok. Ma is kosárnál leültem egy lány mellé, hogy majd megszólítom, mert egész végig szemeztünk, megkérdezte a nevem, nevettünk stb. De mikor leültem valahogy befagytam és azt gondoltam, inkább hagyjuk. Pedig tényleg forr a levegő közöttünk. Miért vagyok ilyen szerencsétlen, mire gondoljak ilyenkor, mit tegyek?
2011. ápr. 15. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam múlt hétig, azóta ma a 2. randira megyek egy másik csajjal. Add önmagad, idővel a lány jelenlétében oldódsz. Ha görcsölsz azon, hogy mit mondj, még rosszabb az egész, én is sajna átéltem. Próbálkozz, próbálkozz, próbálkozz.

20/F

2011. ápr. 15. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Tudom,hogy ez elég hülyén hangzik,de ha görcsös vagy a dologhoz,akkor a legjobb az,ha elhívott koncertre,partyra,stb. és némi alkohol elfogyasztása után kevésbé leszel gátlásos,és ha egyszer leveted a dolgot,akkor utána már sokkal könnyebb.
2011. ápr. 15. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Utolsónak: tetszene az ötlet, de nem biztos, hogy olyan helyre vinném a lányt, ahol:

1 kockáztatom, hogy ÉN nagyon berúgjak

2 hogy Ő berúgjon

3 hogy találkozzon egy bnőjével, és vele töltse az estét

4 hogy lenyúlják előlem.

Szerintem csak szimplán add magadat, és majd oldódsz egy idő után.

Másrészt: NEM KELL GÖRCSÖLNI SEMMIN!

Nem halsz bele, ha esetleg leráz, mert nem ő az egyetlen. hiszen te magad is mondtad: egyre több lány adja tudtodra....

2011. ápr. 15. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert tapasztalatlan vagy.

Szép lassan szerzel tapasztalatot és önbizalmat is. Nem az alkohol a megoldás.

2011. ápr. 15. 17:15
 5/5 krameri ***** válasza:
az a lényeg, hogy ne úgy közeledj felé, hogy kapcsolatot akarsz, hogy fel akarod szedni, hanem csak lazán, haverkodj vele, semmi komoly szándék nélkül. Ilyenkor nincs para, ennyi a titok.
2011. ápr. 15. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!