Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Milyen témákról szerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen témákról szerettek beszélgetni egy randin?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, ismerkedtek egy lánnyal vagy elhívjátok randira, ilyenkor milyen témákról szerettek beszélgetni, mi az ami érdekel, mi az amit ilyenkor szerettek csinálni stb. Légyszi, most az egyszer NORMÁLIS válaszokat írjatok :)
2011. ápr. 14. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
-.-" a sex neked értelmes téma első randin? gratula . előbb valami közös téma kellene pl zene,hobbi,szórakozás esetleg valami sport. mindenkinek van olyan zene amit szeret olyan dolog amit szivesen csinál.
2011. ápr. 14. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:
25%

Na akkor hogy értelmes választ is adjak, természetesen nem egyből és kizárólagosan a szexről beszélgetek első randin, általában, de aztán kitudja, szórakozásnak veszem a randikat így is viselkedek. Különben nem tudom, sosem értettem, hogy az ilyen témákkal hogyan lehet nyíltan előhozakodni, hogy; "na és milyen zenét hallgatsz?.. jaa, aha, tök jó... kedvenc filmed?...fasza..." :D Ezt én érezném bénának és kínosnak.

Szóval ahogy jön. :)

2011. ápr. 14. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
elég sok mindent meg lehet tudni a másikról abból kifolyólag hogy milyen zenét szeret és mi a hobbija. én spec discosal nem szivesen ismerkednék persze van köztük értelmes is de én mindíg a tirpákokat fognám ki. nem szeretem ha valaki azért csinálja amit csinál mert más is azt csinálja vagy mert ez a divat. de ha értelmes akkor meg ugyanmind1 (nézőpont kérdése)
2011. ápr. 15. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:
lehet, hogy ritka kivétel vagyok, de első randin nem beszélnék szívesen a szexről!
2011. ápr. 15. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!