Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tennem, hogy pontot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, hogy pontot tegyek az ügy végére?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval,gondolom ismerős szöveg..

aranyos,kedves,vicces,és szerintem jól is néz ki.

Itt nem lenne semmi probléma,ha nem jött volna fel a feltételezés..vajon roma??

Dehogy is..gondoltam magamban..az lehetetlen..

amit ő is megerősített.

De kíváncsi vagyok a dologra..egyébként nem külső dolgokra gondolok ,hanem névileg.

De mások is azt mondják,hogy nem..azonban a rokonunk egy településen lakik vele..elég érdekes fazon..és beszél sokszor össze-vissza dolgokat..és ő azt mondta,hogy ht már hogyne lenne az?!

Nem tudom kinek higgyek..már csak azért is mert egyáltalán nem utal erre semmi jel..a férfi pedig elég zűrös alak..

16/L

2011. ápr. 12. 15:52
1 2
 11/20 Beviz Elek ***** válasza:
meg se próbáld!
2011. ápr. 12. 16:08
 12/20 A kérdező kommentje:

de ő az egyetlen aki ezt mondta..a pasi..:(

nem tudom mit higgyek.):

2011. ápr. 12. 16:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem van egy osztálytársam akiről azthittem hogy c.igány mert az a vezeték neve hogy Rostás. De nem látszik rajta meg semmi hogy c.igány lenne. Mikor jobban megismertem gondoltam rákérdezek hogy tudjam mi a pálya, és megerösitett abban hogy nem c.igányok... Sok ilyen ember van. Az a férfi aki neked aztmondta hogy c.igány a pasi nem lehet hogy azért mondta mert nincsenek jóba az ő családjával?
2011. ápr. 12. 16:16
 14/20 A kérdező kommentje:
a pasi anyáéknak mondta..akik ki is nevették ezért..köztudott hogy a pasinak elég érdekes körei vannak..és neki mindenki"h*lye meg id*óta" csak ő nem
2011. ápr. 12. 16:19
 15/20 anonim ***** válasza:
jajj akkor sztem hagyd az egészet. :D ne foglalkozz azzal aki aztmondta anyudéknak. Amugy mostanában a cigányok nem tagadják le hogy azok lennének mert az már milyen gizda ha ők azok... Van olyan ismerösöm akiben egy csepp cigányvér sincsen de mégis aztmondja mindenkinek hogy neki az ükapja cigány volt... Szerintem ismerd meg jobban a fiút és a viselkedése alapján ugyis rájösz hogy cigány-e vagy sem.
2011. ápr. 12. 16:22
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi szépen!(:
2011. ápr. 12. 17:52
 17/20 anonim ***** válasza:
nagyon szivesen :)
2011. ápr. 12. 19:42
 18/20 anonim ***** válasza:

"Hmm mi ez a leves JAJ de izlik hmm ez isteni....nagyon finom,jól néz ki az illata is jó...

-Igen és tápláló,vitamin dús, minden tál meghosszabitja az életed 40-50 évvel,És megkímél minden betegségtől legalább egymillió évig.

-Miböl van?

-Szarbol

-FÚJ ÁÁ soha nem eszek ilyet többé Vlá Khö."

2011. ápr. 24. 00:54
 19/20 A kérdező kommentje:
magyarán...?
2011. ápr. 24. 21:49
 20/20 anonim ***** válasza:
maygarán képes vagy eldobni azt akit szeretsz és tök jó vele azért mert benned van hogy jajj roma le fog rohadni a kezem. Ha szereted nem kuk mindegy milyen a származása?
2011. ápr. 24. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!