Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi megvolt, és most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi megvolt, és most?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mennyit "kell" várni a második találkáig ha nem akarok túl rámenős lenni de azért levegye a lány a szitut, hogy jó lenne valamikor újra találkozni?
2011. ápr. 12. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én másnap felhívtam, hogy mi újság és elmondtam, hogy jól éreztem magam vele meg ilyesmi és rá 1 napra megint találkoztunk.

20/F

2011. ápr. 12. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Amúgy szerintem, az első randi után 2-3 nappal felhívhatod, hogy jól érezted magad és megismételhetnétek. Ha mondjuk az első randi most hétvégén volt, akkor kérdezd meg, hogy a jövő héten ráér-e valamikor.

23/L

2011. ápr. 12. 13:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

a lány 18, én 19.

2011. ápr. 12. 13:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat:)
2011. ápr. 12. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:

én már az első randin lebeszéltem vele a másodikat ;)

Van ilyen is. Persze nem mindegy, hogy az hogyan sikerült, és előtte mennyire ismerkedtetek meg(gondolok itt chatre, Skype-ra!)

2011. ápr. 12. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a két-három nap túl sok, régebben lehetett hallani ilyen "szabályról", de én kezdek kétségbeesni, ha másnap nem jelentkezik. És az nincs túl hamar semmiképpen. Szóval szerintem két napon belül.
2011. ápr. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!