Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak vele? Van esély?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele? Van esély?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon megtetszett, de én nem vagyok annyira "nő" arc mint ő.Faceboők-ön beszéltünk párszor meg egyszer találkoztunk a buszon.Az se jó, hogyha mindig ráitől mert lehet, hogy untatom, fogalmam sincs.Milyen témát kellene felhozni amiről tudnánk beszélgetni nem csak egy alkalommal?Bármire képes lennék, csak lenne valami.Facebooon a bőkést nem tartom jó dologbak mert pl. Engem is idegeit.Azt tudom, hogy nincsen barátja.A legjellemzőbb szó, ami jellemzi ezt a csajt az a partyarc.Nem tudom hogy kéne vele bánnom.Várom.az ötleteket, előre is, köszönöm...
2011. ápr. 11. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg felejtsd el a facebookot, mert látszik, h kevés vagy még ahhoz.

Hozzá szokik a csaj, h nagy a pofád, aztán meg élőben nem fogsz remekelni.

Aztán meg azt fogja gondolni, a komplexusos hülye pi*csa, h biztos vele van a baj és majd jól megnehezíted a dolgod.

Szal keresd meg és hívd el egy teázóba vagy valahová.

2011. ápr. 11. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Már sokszor játszottam Ámort, that ha akarod akkor privin segíthetek neked, esetleg a lánnyal is beszélgethetnék vele, that egyszóval segítenék neked. Hopsz, ez már 2 szó, de mind1. ha kellenék akkor szólj mert értek az ilyenekhez. (ha kell az S.O.S-em akkor jelölj be a facebookon és írd üzibe h S.O.S) addig is csá

L/13

2011. ápr. 13. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Hülye vok, mert a legfontosabbat kihagytam: a nevem Tarics Erika (én vok az S.O.Sgirl)
2011. ápr. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!