Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiuk! Ha a csajnak nincs facebookja, már felejtos?
Mi a f*szom ez a k*csög fészbúk mánia b*zdmeg??? Ki a ********************nak van ideje arra , hogy egész nap olyan emberek tükör előtt csücsörítés képeit lesegesse akiket amúgy is minden nap lát meg megfejje a tehenét a parasztszimulátorban?
B*zdmeg úgyís lehet élni ,hogy nem a gyökér képeiddel próbálsz hódítani meg imponálni és várod ,hogy az amúgy is baráti társaságod lájkolgassa.
Én egyáltalán nem vagyok antiszociális se szociopata de nincs fészbúkom és mégis mindenki(nem szó szerint) tudja ki vagyok és oda jönnek nyalni a seggem és nem azért mert pózolok egész nap meg bonyolult kapcsikat lájkolok! BAAZMEG
Engem tini koromban szabályosan hülyének néztek, hogy nincs msn-em (akkor még az volt a befutó - ejj, de gyorsan változik; még csak 21 vagyok :DD).
Nem is hitték el. Ha azt mondtam valakinek, hogy nekem olyan nincs, akkor egyszerűen nem hitték el, még néhányszor elkérték ugyanabban a beszélgetésben, majd leléptek - mert azt gondolták, hogy elutasítottam az érdeklődésüket :"D
Hihetetlen.
Ma sincs :) Se msn, se iwiw, se facebook.
Skype-om van, de csak azért, mert apám kamionsofőr, és csak úgy tudjuk tartani a kapcsolatot, már amikor talál a laptpjával elég erős netkapcsolatot.
Meg volt egy angliai pasim, nála is kellett. De azt hiszem, ezek még érthetőek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!