Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy 16 éves srác egy 13 éves csajjal van együtt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 14:34
11/15 anonim válasza:
Igen, valóban ne nagyon szexelj vele de viszont nem gáz(szerintem) ha nincsen semmi köztetek csak egyszerűen vonzódtok egymáshoz.Hallottam már olyat is, hogy egy 14 éves lányka 24 évessel járt...a pasi elég sokszor b*szta a lánykát...te ne tedd ezt (még9 mivel kiskorú.Várj vele minimum 2 évet.
12/15 anonim válasza:
kicsit.. a 13 éves még kislány, habár vannak különösen érettek, viszont ne erőltesd rá magad, és hogyha ő akarja magad rád, akkor is utasítsd el. mert ő akkor csak fel akar vágni veled és azt mondani, hogy én már nem vagyok szűz! nem kész a szexre 99%.. am ink beszéld meg ezt egy haverral, hogyha rólad van szó, ugyanis ő lehet h ismeri is a lányt vagy eltudod neki mondani milyen.
13/15 anonim válasza:
Hát köztem és a párom közt 3 és fél év van.
Ő 18/F én 15/L és nagyon jól megvagyunk. De a törvény miatt nálatok ez problémás lenne... :|
14/15 A kérdező kommentje:
Rólam van szó és most van épp alakulóba ez a kapcsolat de a csaj úgy 15 évesnek nézett ki mikor találkoztunk és elkezdtünk randizni aztán csak később tudtam meg hogy hány éves :S
2011. ápr. 11. 19:37
15/15 anonim válasza:
13 éves voltam mikor összejöttem az első barátommal aki 18 volt. semmi gondunk nem volt, 7 évig voltunk együtt. anyám volt ellene, de hiába, akkor is találkoztunk ha tiltott. aztán ő is hozzászokott. nincs ezzel semmi gond, ha normális a srác, nem csak dugni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!