Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a rákba szólítsam le a csajt, és ha valami szatírnak néz?
Buszon szoktam néha látni egy csajt, kis aranyos blablabla. Egy környéken lakunk, evidensnek gondoltam, hogy majd a nagy fb-n valamelyik másik környékbelinek az ismerőse. De nem! Több száz profilt átnéztem már de sehol sem találtam a csajt. Mondani se kell ha ezen a fb-n a csaj meglenne akkor most egyenes út vezetne a hőn áhított lány szívéig.
Így viszont marad az élőben való akciózás, ami szerintem elég sok rizikóval jár. Remélem tudtok adni tippet.
16:21!
Volt már olyan, hogy el is küldtél zavarodban egy helyes srácot a p*csába?
A lány zavarából előnyt kell kovácsolni. Jártam úgy, hogy kiderült, a lány már évek óta járt erre a helyre, de eddig senki sem szólította meg. Nyomozgassak fb-on hetekig, mikor 3 perc alatt össze tudom szedni magam és megszólítom? Tudod, hogy örült a kezdeményezésnek? (Valószínűleg a korabeli srácok nyomozgatnak fb-n. Köszönöm a töketlenségüket!)
Kérdező!
Te is tudod, hogy félsz, ezért nem mersz személyesen kezdeményezni. Ebben a korban én is ilyen voltam, de ma már be merem vallani.
16:21 vagyok
21:57! hisz leírtam: igenis elküldtem volna a srácot zavaromban ha személyesen egyből leszólít. de mivel neten kezdeményzett nekem is volt időm gondolkodni, összeszedni magam és így lett belőle valami :)
Előző vagyok.
Egyébként nagyon jó dolognak tartom a közösségi oldalakat, meg a társkeresőket, a csetet, mert bevallom én is kissé gátlásos vagyok, és hála azoknak akik ezeket az oldalakat kitalálták. Csak belegondoltam milyen jó hogy nem mondjuk az '50 es években élek...
09:15!
Leírtad... feltételes módban. Magyarán nem történt még ilyen.
Ha megszólítok egy lányt és zavarában össze-vissza kezd beszélni, akkor rajtam múlik minden. Később persze bármi lehet, de ha én magabiztos vagyok, akkor én írom a történetet. (Mondjuk én már nem iskolás korosztály vagyok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!