Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg van olyan progi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan progi facebook-on amivel meglehet nézni, hogy ki nézi a profilodat?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon bejön már kb 3 hónapja és mindennap megnézem az adatlapját kb 3 szor vagy többször mert belezugtam és nem birom ki h ne nézzem, szal ha van ilyen alkalmazás akkor betegnek fog hinni vagy örülni fog neki???
2011. ápr. 11. 14:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
és az hol van?
2011. ápr. 11. 14:32
 12/23 anonim ***** válasza:

jelöld be a csajt és irj neki. legyel egy picit tökös csávó:D a lányok ezt,szeretik,én tudom,mert lany vagyok:)

ne napi szinten,h nehogy elege legyen belőled,de neha irhatsz neki. először olyat,h hol lakik? milyen suliba jar,meg ilyesmik. aztan utana mondjuk 2nap mulva,h mizu,meg igy tovabb. ha pedig talalkoztok,mondjuk latod őt,meghivhatod egy sütire,malnara,vagy ha jobb idő lesz fagyira.

nemááár,h a lanyoktol varjatok,h kezdemenyezzenek!!

nagyon sok olyan lany van,aki nem szeret kezdemenyezni,megvarja,mig a fiu lep:))

2011. ápr. 11. 14:32
 13/23 anonim ***** válasza:
Facebookon ilyen lehetőség NINCS!!! ha látsz ilyen alkalmazásokat, ne dőlj be nekik!!
2011. ápr. 11. 14:34
 14/23 A kérdező kommentje:
ok :)
2011. ápr. 11. 14:38
 15/23 anonim ***** válasza:

"és az hol van?"

Nyitóképernyő

2011. ápr. 11. 14:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen és a fb nem támogatja az ilyen app-okat. Az ilyenek csak adatlopásra készülnek, nem is funkcionálnak.
2011. ápr. 11. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy mindenki lusta olvasni a szabályzatát a facebooknak, és úgy osztja itt az észt:

A Facebook nem teszi lehetővé felhasználóinak, hogy kövessék, kik tekintették meg profiljukat, és nem biztosít statisztikát arról, hogy egy adott tartalmat kik és hányszor tekintettek meg. Külső fejlesztők mindazonáltal kínálhatnak olyan alkalmazásokat, melyek ilyen lehetőséget biztosítanak. Kérjük, tarts szem előtt néhány dolgot, mielőtt használni kezdenél ilyen alkalmazásokat:

Apps cannot track profile views for users who simply visit another person's profile. Facebook has made this technically impossible.

In order to be tracked by an app, you must explicitly agree to allow the app to access your information.

Adding an app that provides this functionality is purely optional. If you do not want to participate, please do not add the app to your account.

2011. ápr. 11. 14:53
 18/23 anonim ***** válasza:
nekem nincs olyan hogy 'visitors', amúgy is magyarul ír ki mindent. Sőt semmilyen alkalmazásom nincs, szóval én nem tudom megnézni, hogy ki látogatta meg a profilomat. Nem is hiszem, hogy lehet olyat letölteni.
2011. ápr. 11. 14:53
 19/23 anonim ***** válasza:
és az első angol bekezdés a lényeg!!!
2011. ápr. 11. 14:54
 20/23 A kérdező kommentje:
(Y)
2011. ápr. 11. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!