Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nagyon gáz a hobbim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nagyon gáz a hobbim?

Figyelt kérdés
Szabadidőmben gyakran foglalkozom PIC mikrovezérlőkkel. De nem WOW-ozom ,nem iszok, nem dohányzok és nincs semmi függőségem. Egyszerűen érdekelnek az ilyen dolgok. Nagyon gáz?
2011. ápr. 10. 21:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

21:46os

A wow az a váó angolul. Érted.

2011. ápr. 10. 21:50
 12/22 anonim ***** válasza:

21:47-es válaszoló vagyok

Itt van egy videóm, melyben bemutatom néhány fotómat:

http://www.youtube.com/watch?v=a_mUuvgGnC4

[link]

2011. ápr. 10. 21:51
 13/22 szamóca. ***** válasza:

nem tudom mi az. de nem gáz, midn addig, míg nem próbálod kézzel lábbal elmagyarázni óóóórákon kerezstül hogy mi az és mirét szereted és hoyg működik. attól falra mászom... főleg, ha nem veszik az adást.

votl egy wowos "udvarlóm" hát valami hihetetlen idegesítő volt ahogy még a különböző takikákat is elmesélte.

ez jellemző egyes emberekre, hiába mondod el hoyg nem érdekel, akkoris elmondja:DDD

szóval tökmindegy mi a hobbid, de ha a csajt nem érdekli, akkor ne mondd el.

2011. ápr. 10. 21:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ha ez tetszik csináld...
2011. ápr. 10. 21:53
 15/22 anonim ***** válasza:
mindenkinek más az ízlése.. ha a lány szeret téged az a hobbidtól függetlenül fogja tenni.
2011. ápr. 10. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Nahát Phylloscopus.
2011. ápr. 10. 22:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Á banyek, én PIC programozást tanulok és nem tudom mit lehet azon annyira szeretni, hogy szabadidődben azt csináld.:O De ha neked bejön akkor csináld csak, másokkal meg ne foglalkozz. Inkább, minhogy igyál meg wowozz:)
2011. ápr. 10. 22:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Jó a hobbid mert azzal később lehet még keresni is, csak ne vidd túlzásba nehogy az idő amit a hobbival töltesz a barátnővel töltendő idő rovására menjen. Ha csak nem találsz valakit akivel együtt építgettek dolgokat. Ő rajzolja meg a nyákot, esetleg beforrasztja, te meg felprogramozod... :D
2011. ápr. 11. 13:23
 19/22 anonim ***** válasza:
ÁÁá szerintem atom ... csak ne ezzel kezdj csajozni :D:D
2011. ápr. 11. 13:36
 20/22 anonim ***** válasza:
a wow az nem valami játék? (world of mittoménmi nem?)
2011. ápr. 25. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!