Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 16 éves fiú aki nem szokott maszturbálni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 19:26
12/19 A kérdező kommentje:
16/F szívesen megismernélek, mert meg kell hagyni, hogy ilyen fiúból sem sok van mint amilyen te vagy. Ha gondolod írj privátban. köszi
2011. ápr. 13. 15:45
13/19 anonim válasza:
Te azért akarsz ismerkedni valakivel mert 16 évesen nem maszturbál? Mert az baj hogy maszturbálnak az emberek? Az ördög irányítja őket vagy micsoda? :D
A maszturbálásra szükség van... ha nem csinálod feszült leszel és ideges egy idő után. Nem éri meg nem csinálni főleg hogy nincs vele semmi baj.
14/19 anonim válasza:
Érdekes én nem masztizok és mégse vagyok feszült !!!
15/19 anonim válasza:
De te lány vagy nem? (az ördögös kommentelő vagyok :D)
16/19 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok.
2011. ápr. 14. 15:43
17/19 anonim válasza:
Írtam neked privit
Vegyél fel msn re gyarmati.jozsi@hotmail.com
18/19 anonim válasza:
Az emberek 99%-a maszturbál és 1%-a hazudik erről.
19/19 anonim válasza:
Két haverom soha nem szokott. Egyik 16 másik 17. Számomra elég furcsa, de ismerem őket annyira, hogy tudjam, nem hazudnak. Én elég gyakran szoktam (sőt szinte mindenki) de attól még van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!