Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak normális, helyes pasik?
Vannak, csak TI lányok nem tartotok rá igényt. Barátnak elmegy de nem járnátok vele. És ezt most nem sértődöttségből mondom, hanem tapasztalatokból. Az elöző lány is ilyen volt, órákon át sírt, hogy miért nincsenek rendes pasik (nagyobb gond hogy külföldön él, csak kéthavonta láthatnánk egymást). Gondoltam én vagyok neki a tökéletes pár. Nem hitegettem, mindig azt mondtam, hogy majd ha megismer úgyis rájön. Hónapokig ápolgattam a kicsi lelkét, randevúnk is volt. És amikor úgy gondoltam ideje lépni, és megkérdeztem hányadán állunk akkor azt mondta 'nem tudom' speciel visszatáncolt. Na itt mondtam neki, hogy akkor kapja be, én nem barátkozni akarok ezt már az elején tisztáztam. Nos azóta visszament a régi pasijához (aki amúgy jóbarátom) és persze megint csalódott. Ez van, én nem kellettem neki és meg is szívta. Nem haragszom rá, csak sajnálom, mert így soha nem fog egy rendes mégis férfias pasit találni magának.
Na ezért nincs
"Vannak, csak TI lányok nem tartotok rá igényt. Barátnak elmegy de nem járnátok vele. És ezt most nem sértődöttségből mondom, hanem tapasztalatokból."
Így van.
Kedves kérdező, ki számít normális pasinak? Milyen tulajdonságok miatt normális egy pasi? :)
Eddig sajnos azt tapasztaltam, hogy odafigyeléssel, kedvességgel, őszinteséggel nem sokra lehet menni a nők többségénél. Nem egy lány ismerősöm van aki elmondása szerint igényli ezeket a tulajdonságokat, mégis olyan srác a barátja már x éve, sőt teljesen oda van érte, aki igazából leszarja, és ha lehetősége van akkor meg is csalja.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!