Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randitoknál már volt csók?
Elsőn nem.
Másodikon sem igazán, a harmadikon már mondjuk:D
Igen volt. Előtte 4 hónapig próbálta magát belopni a szívembe, mire végre előállt a randi kérdéssel. Bár a csók az csak egy félcsókra sikeredett, kicsit félénkek voltunk és szegényem találkozott a rózsalugassal is, de a második csóknál már minden flottul ment. Azóta is együtt vagyunk lassan 3 éve.
Volt barátommal is csókolóztam az első randin. Végül is szerintem nem baj, ha már az első randin elcsattan egy csók. Még talán romantikus is, pl ha mondjuk amikor hazakísér ad egy csókot búcsúzóul.
Az utolsónak:
Kössz szépen, én is valami ilyesmire készülök :D :D :D :D én se sokat beszélek vele, inkább MSN de elhivom mozizni :)
:) Ha nagyon bejöttök egymásnak akkor hajrá, és sok sikert!!
Én nem bírtam volna, hogy ne csókoljuk meg egymást... ha tudnád mióta vágytam rááá!:D
Ha érzed,hogy nagyon vonzódtok egymáshoz élőben is, akkor nyugodtan csókold meg! :)
(utsó válaszadó:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!