Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Láttam egy lányt facebookon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam egy lányt facebookon, hogy szólítsam meg?

Figyelt kérdés
nagyon megtetszett szerintem lenne is esélyem csak még sosem találkoztunk és nemtom hogyan kezdjem
2011. ápr. 9. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Lájkollak!
2011. ápr. 9. 23:24
 12/16 anonim ***** válasza:

>>>faxom... tényleg ez lesz? Majd meséled az unokáknak:

-Nagypapa hogy ismerted meg a Nagymamát?

-Megböktem a facebook-on...<<<

loooool :D

2011. ápr. 11. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:

sztem egyzserűen írj rá. ha nem megy, csinálj egy kitérőtXD

"Szia. bocs, de te vagy ... nevű lány? vagy esetleg összetévesztettelek."

ha a csaj, nem hülye, ak nem fogja mondani, h nem én vok húzz el innétt ;)

2011. ápr. 11. 21:26
 14/16 anonim válasza:

Szia.Írj neki levelet.Semmi veszteni valód nincs.Ha nem irsz neki sose tudod meg mi lenne.Ha a csajszi normális mindenképpen válaszol.Szerintem ez alap amúgy is.Amúgy én így jöttem össze a sráccal.Írt én vissza irtam pár levél után msn-en s azt taliztunk.Sok szerencsét!

28/L

2011. ápr. 11. 22:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, probálkozok :)
2011. ápr. 12. 06:55
 16/16 anonim ***** válasza:
A megszólításból nem kell akkora nagy ügyet csinálni :D szólítsd meg egyszerűen úgy mint a valóságban tennéd. :) A neten semmi okod sincs a gátlásosságra. Egyébként is nem a megszólításon dől el hogy szimpatikus leszel-e neki, hanem az azt követő eszmecseréből. Meg persze számít a kinézet is.
2011. ápr. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!