Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a nem létező barátaim felől érdeklődik?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, és nem tudom mit válaszoljak arra, ha megkérdezi mit szoktam csinálni a barátaimmal, stb.

Attól félek nagymértékben lecsökken az értékem a szemében, ha kiderül hogy milyen szűk az ismertségi köröm, hogy nem vagyok semmilyen társaság tagja, hogy egyedül vagyok a világban.

2011. ápr. 9. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Konkrétan miért nincsenek? Milyen az érdeklődésed, mikkel foglalkozol? Miket gondolsz azokról a témákról, amikről hallod beszélni a többieket? Miből áll az életed? Mi a hobbid? Olvasol? Mit?

Kb. ilyenekre kellene válaszolnod ahhoz, hogy megpróbálkozhassunk jó szöveget kitalálni.

2011. ápr. 10. 03:09
 12/14 A kérdező kommentje:

Szeretek játszani, zenét hallgatni.

A témák amikről az emberek beszélgetni szoktak általában nem érdekelnek.

2011. ápr. 10. 09:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek azok a témák, de a saját érdekedben jó lenne, ha egy társaságot megpróbálnál elfogadni.

Olyan életmóddal, mint a tiéd nehéz lesz tartósan megfogni egy lányt, mert nem áll tulajdonképpen semmiből.

Hozzád hasonlóan visszavonultam a társasági életből, mert bár van tv itthon, be se kapcsolom, hírekről pl. a freemail postafiókomból kilépve értesülök xD

Vannak barátaim, de olyan, mintha nem lennének - szétszóródtunk, elég távol vagyunk. Szóval szinte teljesen társaság nélkül maradtam, egyedül.

Viszont kilépek a külvilágba, aktív vagyok, sportolok, stb.

Szerintem nem az lenne az akadálya a dolognak, hogy nincsenek barátaid, hanem hogy nem töltöd ki jól az életed - ez sokkal unszimpatikusabb kívülálló szemmel.

Arra gondoltam, hogy mutasd meg, milyen értékesen, tartalmasan építed az életed (személyiséged, intellektusod, érdeklődésed), és ez ellensúlyozza is, ill. magyarázza is a félrevonultságod a legtöbb embertől (oké, ezzel nem akartam leszólni az átlag embert :D).

Így ha rákérdez a barátok-szabadidő témára, akkor elmesélhetnéd, mikkel foglalkozol, és hogy azokhoz már csak egy társ kell :) Nekem ez beválik, mert nagyon tetszik az embereknek az életmódom és a beállítottságom, érdeklődésem.

De a játék és a számítógép pont nem olyan, aminél ilyesmiket mondhatnál :/ Ezekkel inkább azt sugallod, hogy kicsit elveszett lélek vagy, akármi is az igazság.

Attól még, hogy távol érzed magadtól a többi embert, nem kell begubózni a négy fal közé :) Tudom, hogy eltértem a kérdéstől, de szorosan összefügg vele.

A mostani helyzetedben pedig egyszerűen fejtsd ki, hogy nem találsz közös témát velük, mert téged nem érdekel az a sok hülyeség, amivel a saját elméjüket traktálják, vannak saját gondolataid, és értelmesebb dolgok felé nyitsz, mint ők. Vagy valami ilyesmit.

2011. ápr. 11. 20:34
 14/14 anonim válasza:
Tényleg magadnak valo vagy! De az nem baj! Ha rám halgatsz akkor nem hazutsz neki és midig csak az igazat mondod neki!
2011. dec. 20. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!