Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a nem létező barátaim felől érdeklődik?
Nincsenek barátaim, és nem tudom mit válaszoljak arra, ha megkérdezi mit szoktam csinálni a barátaimmal, stb.
Attól félek nagymértékben lecsökken az értékem a szemében, ha kiderül hogy milyen szűk az ismertségi köröm, hogy nem vagyok semmilyen társaság tagja, hogy egyedül vagyok a világban.
Konkrétan miért nincsenek? Milyen az érdeklődésed, mikkel foglalkozol? Miket gondolsz azokról a témákról, amikről hallod beszélni a többieket? Miből áll az életed? Mi a hobbid? Olvasol? Mit?
Kb. ilyenekre kellene válaszolnod ahhoz, hogy megpróbálkozhassunk jó szöveget kitalálni.
Szeretek játszani, zenét hallgatni.
A témák amikről az emberek beszélgetni szoktak általában nem érdekelnek.
Én is úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek azok a témák, de a saját érdekedben jó lenne, ha egy társaságot megpróbálnál elfogadni.
Olyan életmóddal, mint a tiéd nehéz lesz tartósan megfogni egy lányt, mert nem áll tulajdonképpen semmiből.
Hozzád hasonlóan visszavonultam a társasági életből, mert bár van tv itthon, be se kapcsolom, hírekről pl. a freemail postafiókomból kilépve értesülök xD
Vannak barátaim, de olyan, mintha nem lennének - szétszóródtunk, elég távol vagyunk. Szóval szinte teljesen társaság nélkül maradtam, egyedül.
Viszont kilépek a külvilágba, aktív vagyok, sportolok, stb.
Szerintem nem az lenne az akadálya a dolognak, hogy nincsenek barátaid, hanem hogy nem töltöd ki jól az életed - ez sokkal unszimpatikusabb kívülálló szemmel.
Arra gondoltam, hogy mutasd meg, milyen értékesen, tartalmasan építed az életed (személyiséged, intellektusod, érdeklődésed), és ez ellensúlyozza is, ill. magyarázza is a félrevonultságod a legtöbb embertől (oké, ezzel nem akartam leszólni az átlag embert :D).
Így ha rákérdez a barátok-szabadidő témára, akkor elmesélhetnéd, mikkel foglalkozol, és hogy azokhoz már csak egy társ kell :) Nekem ez beválik, mert nagyon tetszik az embereknek az életmódom és a beállítottságom, érdeklődésem.
De a játék és a számítógép pont nem olyan, aminél ilyesmiket mondhatnál :/ Ezekkel inkább azt sugallod, hogy kicsit elveszett lélek vagy, akármi is az igazság.
Attól még, hogy távol érzed magadtól a többi embert, nem kell begubózni a négy fal közé :) Tudom, hogy eltértem a kérdéstől, de szorosan összefügg vele.
A mostani helyzetedben pedig egyszerűen fejtsd ki, hogy nem találsz közös témát velük, mert téged nem érdekel az a sok hülyeség, amivel a saját elméjüket traktálják, vannak saját gondolataid, és értelmesebb dolgok felé nyitsz, mint ők. Vagy valami ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!