Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a műszempillás vagy nagyon nagyra festett szempillájú csajok?
Nem nem tetszik
Mijèrt kell meg az a sok festèk a természetes a legszebb
Nekem eddig még minden pasi, még lányok is, felnőttek is dicsérték a hosszú szempilláim. :) Nem tehetek róla, hogy nagyon hosszúak és dúsak. Ha kifestem (1 húzással), akkor meg már akkora, hogy eléri a szemöldököm szinte, sőt van, hogy el is éri. :) (alul viszont semmi szempillám sincs :D)
Én nagyon örülök neki, hogy ilyen szép szempillám lett, sok lány ezért küzd. :D Attól nem leszek k*rva, hogy ilyet kaptam a természettől. Szerencsére a környezetemben mindenkinek tetszik. :)
19L
A smink lényege hogy ha nincs természetes szépséged akkor ezen lehet változtatni,de sajnos mostanra divatnak számít az indokolatlan sminkhalmaz.
Indokolatlanul nem teszik de vannak akik csak sminkel néznek ki valahogy,így elfogadható.
De annál nagyobb csalódás nincs mikor egy szép lány képes elrontani a gyönyörű összhangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!