Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik nekem és én is bejövök neki. Lesz valami vagy nem?
Figyelt kérdés
Ő már kb 2 évvel ezelőtt is mondta h eggyüt akar lenni velem de akor nekem még volt barátnom.Most az utóbi időben beszélgettünk és mondta h bejövök neki meg minden cs nem tudja h akar e valamit vagy nem.És én pedig ugyanígy vagyok vele.Mikor elbúcsúztunk egymástól mondta h még beszélünk erről.De azóta nem nagyon adott még választ.meg én se neki.2009. márc. 1. 09:31
1/3 anonim válasza:
Gondolom tudod, hogy azok a mondabeli sültgalambok nem léteznek. Ha Te akarsz tőle valamit akkor kérdezz rá. Ha meg nem akarsz semmit akkor örülj, hogy ő nem hozta még fel a témát.
2/3 anonim válasza:
Ebben az esetben vagy lesz valami, vagy nem.
Ezt ti tudjátok, mi honnan tudhatnánk?
3/3 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Szerintem fél a srác,nekem csomó csávó nem merte elmondani mennyire járna velem,nekem emiatt pedig nem lett önbizalmam.Szerintem kezdeményezz egy beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!