Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék egy csajt?
Figyelt kérdés
Hogy tudnék felszedni egy csajt már nagyon szar hogy nincs senki :(2011. ápr. 8. 20:42
11/18 anonim válasza:
Elsőnél a pont. A lányoknak csak a kinézet számít.
12/18 anonim válasza:
Hello Kérdező! Én nagyon sokat tanultam csajozás témában, és elég gyakorlott vagyok, tudok neked segíteni. Vegyél fel msn-re, elment az msn címem privát emailben, ott tanítalak. daaw
13/18 anonim válasza:
Ja és NAGYON NEM a kinézet számít ;) tuti
14/18 anonim válasza:
Aki kinéz vhogy, az nem veszi észre, de aki nem, annak ha megszakad, akkor se lesz csaja.
15/18 anonim válasza:
Ezt cáfolom : )) nem nézek ki jól, mégis sikeres vagyok. Nézz meg egyes puákat. Mystery jól néz ki? mégis tapadnak rá a csajok : )). A belső sokkal fontosabb.
16/18 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Valóságban nem rövidítgetek csak itt hogy ne kelljen annyit írni XD
Magyarul lusta vagy és ezért nincs csajod, mert csak annyit teszel az ügy érdekében hogy itt ülsz és ilyeneket kérdezgetsz
17/18 A kérdező kommentje:
Nem csak itt ülök próbálgatom csak nem tudom jól csinálni és azt nem tudom hogy ha meg nem tudsz rtelmes válaszokat takarodjá innen -.-
2011. ápr. 8. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!