Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiaknak tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tetszenek a kövér nők? Lesz nekem valaha olyan pasim, akibe én is szerelmes vagyok és nem csak járok valakivel, mert már olyan ciki egyedül lenni?

Figyelt kérdés
Mert én 24 évesen, 145 kg-osan, nem kellek senkinek sem. :(
2009. febr. 28. 11:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Van egy ismerősöm. A srác 25 éves 190 centi, kigyurt állat, az egész teste tiszta izom. Az élettársa egy 40 éves és minimum 120kg-s nő. Már gyerekük is van, úgyh nyugi. :)
2009. febr. 28. 14:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem van egy barátom, aki a molettebb (kövérebb) nőket szereti, neki azok jönnek be jobban. Ő 54 kiló csak, nem tud hízni. (19 éves) Vannak olyan fiuk, akik az olyan nőket szeretik, mint te. Ügyes vagy, hogy fogytál, gratulálok hozzá. puszi.

2009. febr. 28. 14:39
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem miért pont azok a válaszok lettek lepontozva, akik bíztatják a kérdezőt és nem ócsárolják, hogy a pasik nem szeretik a duci nőket?!
2009. febr. 28. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
eridj, fogyj le, ne itt rinyàlj!! Kit a f.aszt érdelek hogy undorito vagy!?!? Büdös dagadt diszno!!! Soha nem lesz pasid félmàzsàsan te undorito vizilo!!!!! Elég volt most màr!
2012. aug. 22. 12:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ebben a romlott világban elkorcsosultak az értékek. Aki nem hajlandó elfogadni így, az felszínes, annál úgyis csak jobbat érdemelsz.

(LOL)

2012. aug. 22. 12:19
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Vazzz... 145 kg! Majdnem három normál testalkatú nő kijönne belőled.

Nagyon nem egészséges.

30/f

2012. aug. 22. 13:25
 17/18 megtelt válasza:
Drága ez csak férfi kérdése és a te viszonyulásod irányukba. Igazi férfinak nem számít hány kiló vagy, az bárhová beteszi csak legyen rá lehetősége és persze ne legyen az arcod csúnya. Kerek az alap, hiszen túlsúlyos vagy úgyhogy ne ezen rágódj, hanem szép arcod van lehetsz 189 kilós is lesz akit szemet vet rád. Csak higgy magadban, mert semmi sem visszataszítóbb egy önsajnálkozó elhanyagolt kövér nőnél. Dobd be magad és akinek bejössz gyorsan észrevesz ne aggódj!!!! Nekem biztosan bejönnél és az sem zavarna, ha nem -13 hanem +30 lenne az eredményed...
2013. okt. 26. 12:06
 18/18 kövérnőtimádó ***** válasza:

Nálam a NŐ 100 kg-nál kezdődik.

Én imádnálak!

2019. dec. 27. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!