Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ha a lány idösebb a fiunál?
Velem egy 3 évvel idösebb lány nem akart össze jönni! :( Azt mondta majd 2 év mulva...Hát persze pont igy müködik...
22/F
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-06 18:26
Én meg a nálam idősebb lányokra bukok. Hány éves vagy? 19/F
ha megértik és szeretik egymást miért lenne baj?
nálam egyáltalán nem számít, sőt a fiatalabb pasikkal mindig jobban kijövök mint egy tőlem idősebbel
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:15
de attól még nemjönnél össze velük, mert a náladnál idősebbek kellenek, mert az a menő, nem?
Szerintem nem baj, nem az a lényeg. Persze ha az a "lány" már az öregek otthonában csücsül, a fiú meg most ballag óvodából, el kéne gondolkozni...:D
Egyébként az elsőt én is p*fánrúgnám. Igen, valamelyik csaj valóban csak ennyit ér, de nem kéne mindenkit egy kalap alá venni.
És szerintem is hülyeség, hogy a lányok korábban érnek. Az egy dolog, hogy a bő 80%-uk már 11 évesen érett nőként akar kinézni, de ettől még nem lesznek érettek, sőt (mondom ezt lány létemre). Egyetértek tegnap 21:59-cel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!