Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Valaki segítsen!
Most dobott ki a barátom nemrég, és elkezdtem ismerkedni. Találkozgattam két fiúval is, de az egyikkel szivesebben voltam, mint a másikkal, nagyon tetszett, de ma rájött, hogy kavarok a másik sráccal is a háta mögött..Én el akartam neki mondani a következő talin, hogy ha ő komolyan gondolja akkor én nem találkozok többet a másik sráccal, de már késő... És ez most nagyon bánt, mert magamnak is sz*rt csináltam meg neki is. Mégcsak kétszer tslálkoztam vele, de 2. randin azt mondta, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk, tehát igy nem hivatalosan, de összejöttünk..
Tudom hogy az én hibám, de nagyon rossz ez így... Mit tegyek, mit mondjak neki, hogy elérjem, hogy ne haragudjon rám és ugyanúgy találkozzon velem ?
Szerintem keress új pasit és többé ne csinálj ilyet.
(jah és az újnak ne mond el, hogy ilyet tettél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!