Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak egyáltalán ilyen lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak egyáltalán ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Akik nem azt nézik mennyi pénzed, milyen iskolai végzettséged, milyen autód van, hanem akik azért szeretnek, ami valójában vagy és nem kell szerepeket játszani azért, hogy megfelelj neki?
2011. ápr. 3. 00:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

To: "A válasz megírásának időpontja: ma 00:57"

Részben egyetértek, de sok diplomás azt felejti el, hogy a diploma megszerzéséhez nem intelligenciához kötött, hanem szorgalomhoz. Főleg a mai magyar felsőoktatási rendszerben.

Attól, hogy valaki nem diplomás, lehet egy intelligens, tájékozott ember, és diplomásan is lehet egy sötét bunkó paraszt.

Az általad említett srác ("guglis") valószínűleg akkor se lenne intelligensebb, ha egyetemre járna... Azt gondolni valakiről h csak azért mert egyetemre jár, már okos és tájékozott, vagy megfordítva, azt h azért mert nincs diplomája, csakis vmi sötét tudatlan primitív bunkó lehet, elég nagy felszínességre vall, az pedig nem az intelligenciáról árulkodik...

2011. ápr. 3. 01:07
 22/29 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki írta, hogy fontos neki a végzettség. Már megint tök más definíciót kapott (tőletek), de most nem fejtegetem :) Mindenesetre nem azért, mert intelligenciát vagy sok lóvét ad. De ez már nagyon lerágott csont, és százszor meg lett beszélve, hogy nem ad egyiket sem :) Úgyhogy legyen békesség :)
2011. ápr. 3. 01:17
 23/29 anonim ***** válasza:

Ez most csak egy új divat, hogy a férfiak a saját gyávaságukat és kezdeményezési képtelenségüket ilyen elméletek mögé rejtik. Én két dologra tudok következtetni.

Az egyik, amit Csáth Géza nagyon szépen megfogalmazott pszichiátriai szakszavakkal:

"Aktív ugyan, de az aktivitás nem tudja adekvát módon kiélni magát például egy nő megszerzésére vonatkozó célszerű motoros műveletekben (szóbeli udvarlás, szerelmi támadás, csók, ölelés stb.) éppen a komplex hiperesztéziája miatt. A komplex számára tudniillik a visszautasítás olyan nagy sérelem volna, hogy a psziché már előre védi magát ennek még a lehetősége ellen is (gátlás), és a megfelelő motoros működéseket inkább nem hozza létre." (Attól függetlenül, hogy van benne egy-két műszó, szerintem még érthető.)

A másik ötletem az, hogy túlzottan rágörcsölsz a feladatra. Ha görcsösen keresed az igazit, akkor mindenképpen kicsúszik a kezeid közül, mert vagy megrettennek, vagy megszerezni sem tudod őket, pontosan a görcsölés miatt.

2011. ápr. 3. 07:14
 24/29 anonim ***** válasza:

07:14-nek

Azért előfordulhat az érdektelenség és a "tényleg hiányzik hogy saját magam szívassam" szindróma is. Nem feltétlenül egyenlő a csömör a gyávasággal.

34 ffi

2011. ápr. 3. 07:31
 25/29 anonim ***** válasza:
Olyanok is vannak, akik a külsőd miatt szeretnek. De önmagad miatt senki.
2011. ápr. 3. 07:39
 26/29 anonim ***** válasza:

Engem pl nem erdekel az ilyesmi. Most nem azt mondom, hogy legyen ilyen meg olyan egyeteme, de azert talalka fel magat az eletben. A kocsi se erdekel. Annak ellenere, hogy nekunk viszonylag jo kocsink van, meg ilyesmi, de engem nem erdekel. Nem az en erdemem, hogy milyen hazba lakunk es milyen kocsink van, hanem a szuleim erdeme; ok hozta ezekert a dolgokert aldozatokat, nem pedig en. Valamint en nem tartom azt tulzottan jo otletnek, hogy leteszik a fiuk/lanyok a kocsivizsgat, es a szulok mar szaladnak felejuk a kocsikulcssal. Az ilyen emberek mikor lesznek onalloak?

Amugy meg, ha valakit szeretsz, akkor nem az erdekel, hogy neki Mercedes-e van, vagy BMW-je; meghogy hany egyetemet vegzet, hanem O maga. Egyebkent az ember elete vegeig tanulhat, ha akar, es barmikor vehet autot. Ez persze csak az en velemenyem.

18/L

2011. ápr. 3. 07:59
 27/29 anonim ***** válasza:
Vannak igen. Nekem csak ilyen barátnőim voltak(egyik 3.5 év, másik 2.5). ki kell fogni. amúgy kevés csaj utazik a pénzre.
2011. ápr. 3. 08:25
 28/29 anonim ***** válasza:
remélem, hogy vannak! bár én még nem találkoztam velük :(
2011. ápr. 3. 09:54
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem a földön minden ember bunkó.És nincsenek kivételek se.Minden ember egyforma egyértelműen,mintha klónok lennénnek -.-" OMG
2011. ápr. 3. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!