Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak egyáltalán ilyen lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak egyáltalán ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Akik nem azt nézik mennyi pénzed, milyen iskolai végzettséged, milyen autód van, hanem akik azért szeretnek, ami valójában vagy és nem kell szerepeket játszani azért, hogy megfelelj neki?
2011. ápr. 3. 00:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%
Érdemes egyáltalán válaszolnunk? Úgyis hiába írjuk le, hogy nem az számít, hogy milyen kocsitok, végzettségetek, stb.-tek van, ti srácok már akkor is eldöntöttétek, h a nők anyagiasak, akármit is mondunk. Ez első sorban az "1%-os" válaszolónak szólt.
2011. ápr. 3. 00:38
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedves lányok! Elhisszük nektek, de amikor férfi társaimmal a 100-ik negatív tapasztalat után a 101-ik jön akkor elgondolkodunk... Akkor is amikor buta, öntelt, gyökér embereket látunk csinos lányokkal. Amúgy meg sztem a téma túl komplex ahhoz h ezt gyak-on vitassuk meg...
2011. ápr. 3. 00:41
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Elvileg vannak. Nekem fontos a végzettség. Ahogy a barátnőimnek is (egyetemisták, és elvárják, hogy ha ők ezt teszik, akkor a pasijuk is gondolkozzon hasonlóan). És ez szerintem teljesen normális dolog. De gondolom az olyan pasinak, akinek nincs diplomája, a barátnőétől sem várja el, szóval ez így lényegtelen is.
2011. ápr. 3. 00:42
 14/29 anonim ***** válasza:

Bár nagyon frankón hangzik ez az "azért szeret aki vagyok", vegyük figyelembe, hogy aki semmit nem képes nyújtani, azért nem fognak sorban állni a lányok.

Legalább az EGYIK legyen meg, és már tudsz magadnak partnert találni:

- Lehengerlő személyiség (humor/karizma)

- Szellemi teljesítmény (intelligencia és műveltség)

- Fizikum/megfelelő külső

- Anyagi javak

- Potenciál (a fentiek közül néhányra)

2011. ápr. 3. 00:42
 15/29 anonim ***** válasza:
* j
2011. ápr. 3. 00:43
 16/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:29

úgy van!

2011. ápr. 3. 00:45
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
A diplomáról annyit, h nem jelent semmilyen "rangot" vagy presztízst. Az szerzi meg aki akarja. Tök jó dolog a fiatal lányoknak h minél több sráccal kúrálhassák meg magukat, a srácoknak, meg h minél többet ihassanak, természetesen a szüleik pénzén. Aztán ha elvégezték, mehetnek 2 diplomával kenyeret szeletelni. Szóval szerintem nem ad semmi olyat, amit el kellene várni egy kapcsolatban a partnertől...
2011. ápr. 3. 00:46
 18/29 anonim ***** válasza:

hát de mondjuk az meg a másik véglet, hogy:

"elvégzem a 8 általánost, utána egy 2 éves szakmát és elmegyek dolgozni. megrekedek ebbe a fázisba és tipikus falusi egyszerű gyerek vagyok" ...

de ez meg az én véleményem. sok ilyen srácot ismerek, de engem idegesít, mert én sem vagyok egy észlény vagy ilyesmi, de mondjuk én nem szeretem az ilyet. mert ha elment volna más felé, akkor más személyiség lenne, társaságibb ember, tapasztaltabb. (Pl. kiakadtam mikor az egyik ilyen végzettségű sráccal beszélgettem és annyit mondtam a témával kapcsolatban hogy 'gugli'... és nem tudta mi az. tehát. na. )

de kinek mi tetszik.

2011. ápr. 3. 00:57
 19/29 anonim ***** válasza:
igen ez valamilyen szinten számít, mint "végzettség"
2011. ápr. 3. 00:59
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit fűznék hozzá hogy aki a diploma hiánya miatt nem tekint rám potenciális partnerként az emberileg egy nulla s tőlem elmehet zabot hegyezni. amúgy elég sok az együgyű tahó diplomával is.

34 ffi

2011. ápr. 3. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!