Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak egyáltalán ilyen lányok?
Bár nagyon frankón hangzik ez az "azért szeret aki vagyok", vegyük figyelembe, hogy aki semmit nem képes nyújtani, azért nem fognak sorban állni a lányok.
Legalább az EGYIK legyen meg, és már tudsz magadnak partnert találni:
- Lehengerlő személyiség (humor/karizma)
- Szellemi teljesítmény (intelligencia és műveltség)
- Fizikum/megfelelő külső
- Anyagi javak
- Potenciál (a fentiek közül néhányra)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:29
úgy van!
hát de mondjuk az meg a másik véglet, hogy:
"elvégzem a 8 általánost, utána egy 2 éves szakmát és elmegyek dolgozni. megrekedek ebbe a fázisba és tipikus falusi egyszerű gyerek vagyok" ...
de ez meg az én véleményem. sok ilyen srácot ismerek, de engem idegesít, mert én sem vagyok egy észlény vagy ilyesmi, de mondjuk én nem szeretem az ilyet. mert ha elment volna más felé, akkor más személyiség lenne, társaságibb ember, tapasztaltabb. (Pl. kiakadtam mikor az egyik ilyen végzettségű sráccal beszélgettem és annyit mondtam a témával kapcsolatban hogy 'gugli'... és nem tudta mi az. tehát. na. )
de kinek mi tetszik.
Csak annyit fűznék hozzá hogy aki a diploma hiánya miatt nem tekint rám potenciális partnerként az emberileg egy nulla s tőlem elmehet zabot hegyezni. amúgy elég sok az együgyű tahó diplomával is.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!