Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb165 centihez az 53 kiló sok vagy kevés? 18/l
az arány a lényeg nem a kiló
1.voltam
46ről híztam 53 ra...és elég fura..rosszul érzem magam..
de ez most kicsit megnyugatott köszi:D
Pont jó. Én 54-56 kilósan vagyok ideális a 165 centimhez. De izmos vagyok, alacsony a testzsír-arányom a testtömegemhez képest. A lényeg, hogy formás vagy-e, vagy lötyög - na ez nem mindegy...
Kilóból tényleg nem lehet megítélni. Barátnőm alacsonyabb nálam, 56 kiló és nagyon vézna. Másik barátnőm 155 cm, 48 kiló, és szintén elég csontos, sok pasi utálja megfogni.
Tehát a kilók semmit sem mondanak a lényegről.
Hú, a centikről fogalmam sincs, ehhez nem tudok hozzászólni. Egyedül azt tudom, hogy az én mellméretem 80C. De nem tudom, mennyire számít, annyit nem nyomhat :D
Mindegy. Ha erre akarsz kilyukadni :D 56 kg vagyok, és imádják az alakom. Az én combom szokták dicsérni, nem a vézna barátnőimét (akik közül az egyik szintén 56 kg ugye).
Úgyhogy a lényeg, hogy formás legyél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!