Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátja van. De akkor miért csinálja ezt? 2. rész
Egyszer már feltettem ezt a kérdést. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__16239.. Most azért tettem fel újból, mert azóta történtek dolgok, amikről ki szeretném kérni a véleményeteket.
Továbbra is úgymond ugyanaz a helyzet. Rengeteget beszélünk, buliban együtt vagyunk. Most már megtörtént a csók is. Azóta már találkoztunk titokban is. Azt mondta nekem, hogy rövid időn belül kidobja a pasiját. Bár az én helyzetem továbbra sincs tisztázva, mert mindenben nagyon bizonytalan. Nem állítottam döntés elé, inkább kivártam. A kérdésem az lenne, hogy most már kivárjam a dolgokat v sürgessem picit? Mert oké, hogy azt mondta, hogy a közeljövőben kidobja a csávót, ezt akármeddig húzhatja, mert tudja, hogy ez a hülye úgy is vár. És ugye az is meg lehet, hogy a szakítás után nem akar majd kapcsolatot, akkor viszont megint hoppon maradok. Feltehetitek a kérdést, hogy ezeket miért nem tőle kérdezem. Azért mert már kérdeztem tőle de semmire sem tud konkrét választ adni..........
egy tanácstalan 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!