Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok egy olyan oldalt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok egy olyan oldalt, ahol nők keresnek férfiakat szexre?

Figyelt kérdés

Ja és no anyagiak!!!

Mert eddig mindenhol csak olyan nőkkel találkoztam ,akik pénzért árulják magukat!

Vagy már minden csak a pénzről szól ? 30 f

2011. márc. 28. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Te valami álomvilágban élsz. Valamit szeretnél a semmiért.

Ha nővel akarsz szexelni, dolgozz meg érte. Vagy úgy, hogy kitartó munkával sportos, vonzó testet fejlesztesz magadnak, jól öltözöl, megtanulsz értelmesen csajozni, és elmész valami szórakozóhelyre; vagy úgy, hogy pénzt adsz érte.

De az úgy nem fog menni, hogy csak pucsítasz otthon a gép előtt, és a sült galamb majd rárepül a sliccedre...

Amúgy magát a szexet hogyan képzelted? Azt is a neten keresztül, vagy ahhoz azért hajlandó lennél felállni a székből?

2011. márc. 28. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha egyből szexelni akarsz valakivel ingyen, akkor két lehetőséged van: vagy nagyon ronda, dagadt nőt keresel, vagy bemész a Westend WC-jébe, és rámosolyogsz az egyik lesben álló buz1ra.
2011. márc. 28. 22:00
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok béna és nem is ülök egész nap a gép előtt!

Csak nincs időm sokat udvarolni!

Ja és sportos is vagyok , meg jól is öltözök !

2011. márc. 28. 22:06
 14/18 A kérdező kommentje:
tudod mindenki magából indul ki, lehet hogy te ezt csinálod ?! :))))
2011. márc. 28. 22:08
 15/18 anonim ***** válasza:
A piroslampa.net weblapon van erre rovat.
2011. márc. 28. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
Én tudok egy ilyen weboldalt, ahol bombázó csajok ingyen szexelnek fiúkkal. Sőt, még kapsz ajándékba egy ingyen iPhone 4-est is!
2011. márc. 28. 22:31
 17/18 anonim ***** válasza:

A szánalom netovábbja, ha valaki 30 évesen ilyet kérdez.

Hol éltél eddig, apa, egy lavórban?

Fogadjunk, hogy még mindig anyáddal laksz...

2011. márc. 29. 00:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Én Badoo-n meg itt is megismerkedtem egy 24 ill. 33 éves nővel...a 33 éves nővel vesztettem el a szüzességem és mai napig szexkapcsolatba vagyunk... a 24 éves nővel is lefeküdhetnék de ő messze lakik..szal rengeteg ilyen nő van..:) Badoon nyiss annyival hogy szia komoly kapcsolatot keresel? és ha nem akkor nyert ügyed van..de ha nemet mondd akkor se add fel , nekem is nemet mondott de beszélgettünk és kiderült hogy 1 éve nem volt senkivel. ott már kérdeztem is hogy bennelenne e és benne is volt.

Ja és 18 vagyok:)

2011. ápr. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!