Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le fog esni neki, hogy mit szeretnék?
Figyelt kérdés
Az évfolyamtársamba teljesen beleszerettem, és úgy érzem ő is szeret. Sokat beszélgetünk kettesbe. Meg mindig kikéri az én véleményemet. stb. Ma oda adtam neki az emlékkönyvemet , hogy rajzoljon bele azt amit szeretne. Holnapra vissza is hozza nekem. Az az igazság , hogy egy kicsit félek, hogy mit fog bele rajzolni , vagy egyáltalán le esik-e neki, hogy én miért is adtam neki oda ezt a könyvet. A barátnőm odaadta annak a fiúnak akit szeret, és amikor másnap visszakapta tőle már egy nagy szívecske volt belerajzolva. :) Mit gondoltok, mire számítsak, mit fog bele rajzolni? A válaszokat előre is köszi. :)2011. márc. 28. 19:34
1/9 anonim válasza:
Sajnos innen nem tudok belelátni a számomra ismeretlen fiú fejébe - és más ember sem - hogy vajon csak barátként tekint rád, vagy vonzódik is hozzád, illetve tetszel, bejössz-e neki. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Hát..igazából a barátnőmnek azt mondta , hogy jó csajnak tart , és járna velem. :)
2011. márc. 28. 19:44
3/9 anonim válasza:
Sztem kellet neki az a konyv ... az bevan huzva sztem:P
4/9 anonim válasza:
Hát ha a barátnődnek azt mondta akkor ugy van,akkor tényleg járna veled,nincs mitől parázni,ebből lesz valami,de azért holnap gyre ide vissza és ird le légyszi hogy mit rajzolt bele,én kiváncsi vagyokrá :)
5/9 A kérdező kommentje:
Oké. Holnap akkor leírom. :)
2011. márc. 28. 20:38
6/9 A kérdező kommentje:
Itt vagyok. :) Egy gyönyörű rózsát rajzolt bele! Tényleg gyönyörű! Mit gondoltok mit jelenthet ez? Én azt hallottam , hogy a rózsa az azt jelképezi , hogy szeret. (bármint szerelemből) Ti mit gondoltok? :)
2011. márc. 29. 20:35
8/9 anonim válasza:
szerintem ha adódik a helyzet alakítsd úgy hogy elcsattanjon az első csók ha viszonozza nyerő vagy ha nem akkor ez van de 95%-ban nálam bejött uh hajra:P
18/F
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. ápr. 5. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!