Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miről szerettek beszélgetni egy randin?
Hmmm...
Mi anno a barátommal a
férfi-női kapcsolatokról beszélgettünk,
a kedvenc sci-fi műveinkről ,
néha filozófiáról és hogy az mennyire állja meg a helyét a valóságban.
Hogy ki mit csinált suliban/oviban.
Az első szerelmes élményeket,
értekezés a tündérekről/manókról/mesebeli lényekről - ez az én hülyeségem, mert imádom az ilyen mesés fantasy dolgokat :)
És amik nagyon tetszettek nekem és a szívem majd kiugrott, mikor melengette a kezeim, és a fülembe súgta, mikor az égen a csillagokat néztük, hogy "Ő mindig felmelegít ha kérem!" Mikor mondta, hogy bennem van valami olyan szépség, ami megfoghatatlan, lágy de valósággal sugárzik belőlem.
Remélem segít. 21/L
köszi a választ
és esetleg konkrétabb dolgt is mondhatnál
Igazából, ha azt vesszük akkor én a barátommal, akkor nem is randiztam. Elkerültem új városba új környezetbe, szerettem volna felfedezni. Elhívtam, ha szeretne akkor tartson velem. Neki is új volt a környezet. Minden csütörtökön eljártunk és akkor csak úgy jöttek a témák. Inkább barátkoztunk. Csak a vége felé lett némi feszültséggel teli a sétáink. Akkora már mindkettőnknek kinyílt a szeme :)
Ha este sétáltunk akkor beszélgettünk a csillagokról. Milyen csillagrendszerek vannak, vajon -e élet rajtuk? Órákat tudtunk beszélni, de nehéz konkrétumot mondani.
Férfi-nő kategóriában, hogy kinek milyen lány/fiú jön be. Volt -e szerelmes az illető, ha igen kibe, meséljen.
Szeretem a tündéreket, manókat és megkért, hogy meséljek neki róluk, én meg éjfélig csak meséltem neki a tündérekről.
Sokat mentünk játszótérre, beszélgetni, mert nem volt ott már senki. VOlt egy kalózhajó, játszottunk kalózosat. Engem kellett elkapni és elrabolni ;)
Legjobban az tetszett, hogy mindenben partner volt. Nem tekintet butának, hülyének, gyengeelméjűnek.
Az is nagyon sokat segített, hogy az elején még nem jöttünk be egymásnak, így csak baráti volt a kapcsolatunk. Szép lassan fokozatosan kezdtek olyan dolgok belecsempésződni a találkáinkba, ami feltekerték nálam a hőt.
Ilyen volt Pl. hogy én fázós vagyok. Sokszor lefagyott a fülem vagy a kezem. Ő akkor tenyere közzé vette, vagy megengedte, hogy a kabátzsebébe dugjam. Egyszer álltunk a pavilonban és megint fagyoskodtam, mondtam nagyon fázik a kezem. Akkor neki sem volt olyan nagyon meleg mint szokott lenni és akkor ő mondta, hogy dugjam a pólója alá, ott nagyon meleg van. Én bedugtam. :) Szorosan átölelt. És mondta, hogy szívesen felmelegít bármikor.
Nekem nagyon imponált.
Ismét 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!