Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy őrjíthetném magamba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy őrjíthetném magamba?

Figyelt kérdés

Van egy srác és azt szeretném,hogy belém szeressen.

Csak nem tudom hogyan érhetném ezt el ..

A héten egy nap amikor egész nap együtt vagyunk a többii napon csak egy órát.

Eddig tök jól elvoltunk pl:tegnap elkezdte csókolgatni a nyakam (többet nem hagytam neki)

De az az érzésem hogy csak hülyít .. játszadozik stb.. ráadásul bnője is van :/

Én csak ugyan azt akarom mint ő velem.. magamba őrjíteni.. csak azt nem tom h hogy..

Ja és ő nem hagyja h hozzá érjek már mint h megcsókoljama nyakát vagy ilyenek mert azt mondta hogy nem szereti,mert a hideg is kirázza .. mondom igen miért engem nem seb.. légyszii válaszokat előre is köszönöm :))

2011. márc. 25. 17:41
 1/8 Lyon ***** válasza:
Van bnője? És csókolgatta a nyakad? Akkor jó nagy s.ggfej a srác. Részemről ez már megcsalásnak számít, meg sztem másoknál is. Amúgy meg ha nem hagyja, hogy te csináljad neki, akkor tényleg csak hülyít.
2011. márc. 25. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha van barátnője, akkor lehet, hogy csak játszik veled. Akkor ne fűzz hozzá nagy reményeket.
2011. márc. 25. 17:45
 3/8 anonim válasza:
Hmm, hát talán felejtsd el! Van barátnője, nyilván nem vesz komolyan. Ne hagyd, hogy még tovább játsszon Veled! Ennek semmi értelme! Egyébiránt nem lehet elérni, hogy valaki beléd szeressen. Vagy lát benned valamit, vagy nem! Ne kínozd magad!
2011. márc. 25. 17:45
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat .. csak ez olyan nehéz egy koliban vagyunk mindennap láttom meg minden.. meg ezelőtt tök jó barátok voltunk,de úgy érzem ez már nem csak szimplán barátság:/

Amikor elkezdte csókolgatnia nyakam nem tudtam neki ellenállni :/

2011. márc. 25. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj el más fiúkkal barátkozni ne foglalkozz vele.

Soha ne érj Rá. Ha könnyen túlteszi magát rajtad, akkor hiába tennél bármit, nem érnél el semmit.

2011. márc. 25. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Van barátnője...miből gondoltad,hogy nem csak játszik veled?

Te meg hagyod magad?:O

Szegény barátnő...ketten is hátbaszúrták.

2011. márc. 25. 19:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Sajnálom :((

De eldöntöttem,hogy kerülni fogom a srácot .. nagyon nehéz lesz,mert jó barátok voltunk :((

És nagyon jól érzem magam vele :((

Kicsit szenvedni fogok :((

Am eddig mindig azt néztem,hogy másnak mi a jóó az én érzéseimet meg soha senki .. azért nem néztem most h van bnője am sem ismerem a csajt ..

2011. márc. 27. 14:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Meg am is hiába mondom a srácnak h hagyja abba meg ilyenek annál jobban csinálja szal.. tehetek én róla h rámkattant miközben csaja van ..
2011. márc. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!