Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok ha egy olyan fiuval randiznátok aki rendes és bejön nektek de rosszak a fogainak egy része és büdös lenne a csók közben a szája? Elhagynátok?
Ezen a kérdésen jót röhögtem, ez most komoly? :D
Ne viccelj már, ilyen nem létezik, aki ennyire igénytelen.
Szerintem van olyan lány, akit ez nem zavar, pl. akinek nincs szaglása, a többi minimum szájbahány.
3 naponta fürdesz? :D
Nem a bepállott izzadság, a friss mosakodás utáni izzadság vonzza az ellenkező neműeket. Ez nem egy és ugyanaz.
A puncinak meg amúgy is jó illata és íze van, szóval nem értem a problémádat.
Undorító vagy, komolyan mondom. Miért vártad meg, hogy szétrohadjon a szád? El tudod képzelni, milyen undorító? A leírásod alapján a szájszagod már akkor érződik, amikor 40-50 cm-re hajolsz közel a másikhoz.
Hány éves vagy, hogy félsz a fogorvostól?
Húzzál el a fogorvoshoz, és kihúzza. Ha ki tudja, és nem töri bele, mert már szétrohadt (akkor ugyanis irány a kórház). A foghúzás nem fáj. Akkor lehet, hogy kellemetlen, de ne várd meg, amíg továbbterjed a gyulladása pofádból.
Akkor ugyanis újfent húzhatsz a kórházba, ahol azzal fogják kezdeni, hogy felvágják kívülről az állkapcsod és kiműtik az érintett fogakat. Egy forradás marad a fejeden (ha a gyulladás miatt egyáltalán szépen gyógyul).
Ja, és egy ápolt ember egyáltalán nem büdös, hogy tisztában legyél vele. Sehol.
Nem hogy elhagynám, nem is állnék vele szóba! Fontos a szájhigiénia, fogak gyulladása más szerveidre is kihathatnak, és ha elveszíted a fogaidat (vagy csak fájnak) az az életminőségedet is rontja, mivel nem tudsz rendesen rágni, így az emésztésed felborul, utána jönnek a különböző gyomor és bélbántalmak. Szerintem néhány rossz fog és egy kis félelem nem ér meg. A fogorvos egy röpke óra alatt rendbe hozza a fogaidat, megnyugodhatsz nem halálos, csak kellemetlen.
A fürdésről meg annyit, hogy a nők egy mosdatlan pénisztől sok betegséget kaphatnak (akár méhnyakrák is kialakulhat). És ha egy nemiszerv tiszta és egészséges, legyen az akár női, akár férfi annak biztosan nincsen szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!