Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok ha egy olyan fiuval randiznátok aki rendes és bejön nektek de rosszak a fogainak egy része és büdös lenne a csók közben a szája? Elhagynátok?
hát már bocs de el vagy te tájolva hogy büdös a lányoknak ott lent...de végülis ha a higéniáról semmit nem tudsz gondolom csajod sem volt hogy ezt megtapasztald..
inkább sipirc a fogorvos..ne fáj és legalább egészséges fogaid lesznek
ennyi
Szerintem is valami más világban élsz.
Nekem sajnos alapból hamar tönkremennek a fogaim, sokat jártam fogorvoshoz, nem tudok ellene mit tenni, pedig horribilis pénzeket ölök a fogaim ápolásába.
Le kell küzdeni a félelmet és el kell menni szépen dokihoz.
Nekem nagyon nagy problémam, hogy elöl hézag van a fogaim köztes olyannyira zavar, hogy nem merek senkinél sem kezdeményezni emiatt. Szeretném megcsinálni a fogszabályzómat, csak sajna 400 ezer forint, úgyhogy gyüjtenem kell még...
Hány éves vagy?
3 naponta fürdesz?
Szerinted, egy igényes lány, aki nap mint nap fürdik, megfogná a büdős farkad?!!!
Meg kényeztetne?
Gusztustalan.
Fogat hetente kb egyszer mosol? Ne csodálkozz, hogy tönkremennek a fogaid és büdős vagy..
Anyukád nem tanított meg tisztálkodni????!!!!!
Szomorú, főleg, hogy azt hiszed ezzel vonzod a csajokat,
maximum az IGÉNYTELEN bányarémeket akik hasonlítanak hozzád és nincsenek értékrendjei.
Pár JÓ tanács:
NAPONTA ZUHANYOZZ, LEGALÁBB KÉTSZER MOSS FOGAT, MENJ EL FOGORVOSHOZ, NE LEGYÉL BESZARI!
NINCS ROSSZABB A ROSSZ LEHELETNÉL ÉS A BÜDőS IZZADSÁG SZAGNÁL!!!!!!!
Ilyen férfi még barátnak sem kell!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!