Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszéltem egy lánnyal, hogy pénteken találkozom vele, csak nem tudom, hogy ma vagy a jövő hét péntekről volt szó. Mit tehetnék most?
Így, hogy rengeteget gondolkodtam rajta, ráállítottam a NASA szuperszámítógépeit illetve ismerős tudósok ezreit, a következő válaszra jutottunk: 42
Ha ez nem segítene akkor talán:
KÉRDEZD MEG TŐLE
Hívd fel telefonon,hogy
"szia ,hiányzott a hangod,gondoltam felhívlak,mi újság,várod már a találkozót?"
Erre ő elkezd beszélni,és kimondja,hogy óh persze igen várom már a pénteket" vagy a jövőhét pénteket".
De el ne áruld neki,hogy nem vagy képbe,mert kicsit ciki lenne,és azt gondolná nem figyelsz rá eléggé:)
Jobb nem jutott eszembe.
24/L
már 5 perce gondolkodom rajta, de nem tudom megmondani hogy a csaj a mára vagy a jövőhétre gondolta-e a találkát.
Itt már csak az ezo.tv kommandója segíthet.
Ha találkoztok, akkor menj el ma is és legfeljebb ha nem lesz ott akkor jövőhéten is elmész .
Ha meg úgy van akkor mondd meg neki, egyszerüen már nem bírtál jövőhét végéig várni :D
Vagy a megbeszélt hejre és időre oda mész és ha nincs ott akk csak jövöhéten lesz.
Ez lehet hogy hülyeség de azért megprobálhatod a végső esetben.
sok sokert ;)
igazából írtam volna ide valami poénosat, de már a legtöbb jót ellőtték előttem :D
a kérdezőnek: hívd fel és kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!