Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megbeszéltem egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbeszéltem egy lánnyal, hogy pénteken találkozom vele, csak nem tudom, hogy ma vagy a jövő hét péntekről volt szó. Mit tehetnék most?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 13:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Így, hogy rengeteget gondolkodtam rajta, ráállítottam a NASA szuperszámítógépeit illetve ismerős tudósok ezreit, a következő válaszra jutottunk: 42

Ha ez nem segítene akkor talán:

KÉRDEZD MEG TŐLE

2011. márc. 25. 13:12
 2/14 Timi: ) ***** válasza:

Hívd fel telefonon,hogy

"szia ,hiányzott a hangod,gondoltam felhívlak,mi újság,várod már a találkozót?"

Erre ő elkezd beszélni,és kimondja,hogy óh persze igen várom már a pénteket" vagy a jövőhét pénteket".

De el ne áruld neki,hogy nem vagy képbe,mert kicsit ciki lenne,és azt gondolná nem figyelsz rá eléggé:)

Jobb nem jutott eszembe.

24/L

2011. márc. 25. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
21 század csodája mobil telefon msn mindenkinek van neked van kicsi szád felhívod megkérded.
2011. márc. 25. 13:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

már 5 perce gondolkodom rajta, de nem tudom megmondani hogy a csaj a mára vagy a jövőhétre gondolta-e a találkát.

Itt már csak az ezo.tv kommandója segíthet.

2011. márc. 25. 13:18
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha találkoztok, akkor menj el ma is és legfeljebb ha nem lesz ott akkor jövőhéten is elmész .

Ha meg úgy van akkor mondd meg neki, egyszerüen már nem bírtál jövőhét végéig várni :D

2011. márc. 25. 13:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Ráírsz MSN-en, hogy szia, mikor találkozunk? Ő meg válaszol és ennyi. Vagy SMS-ben
2011. márc. 25. 13:21
 7/14 anonim válasza:

Vagy a megbeszélt hejre és időre oda mész és ha nincs ott akk csak jövöhéten lesz.

Ez lehet hogy hülyeség de azért megprobálhatod a végső esetben.

sok sokert ;)

2011. márc. 25. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Te ezt a találkát még tavaly beszélted le vele, hogy elfelejtetted? Kérdezd meg te szerencsétlen, hogy hánykor találkozzatok és hol, erre ha mondja, hogy mikor akkor ma fogtok, ha meg válaszolja, hogy addig még van idő megbeszéljük akkor csak jövőhét lehet.
2011. márc. 25. 13:27
 9/14 Panda Péter ***** válasza:

igazából írtam volna ide valami poénosat, de már a legtöbb jót ellőtték előttem :D

a kérdezőnek: hívd fel és kérdezd meg.

2011. márc. 25. 13:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Remélem nem valahol Ausztráliában találkoznátok, mert ott már lassan vége a napnak, szóval nem ártana magad kicsit csipkedni, hogy időben, még ma odaérj.
2011. márc. 25. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!