Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma láttátok azt a jó csajt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma láttátok azt a jó csajt a hetes buszon?

Figyelt kérdés
Kb délelőtt szállt fel, valamelyik budai megállóban. Jellegzetes haja volt, olyan mint sok lánynak manapság. Fekete cipője volt, fekete táska és fehér mobilja. Valószínűleg ment valahova. Úgy nézett ki mint harry potter 30 évesen, csak csajban + szőkén. De nem volt szemüvege. Volt a kezében valami bot (szerintem egy szórólap lehetett összetekerve), azért mondom hogy harry potter. Aki látta segítsen megtalálni!
2011. márc. 22. 20:36
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
lemaradt: ki volt rúzsozva.
2011. márc. 22. 20:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Harry Potter 30 évesen csak csajban XD LOL

a puncija biztos villám alakú lol

2011. márc. 22. 20:38
 3/14 A kérdező kommentje:

hát azt nem tudom, de ha úgy adódna, leelenőrizném:D

ami biztos: a fentiek, plusz elég fiatal volt, max 35 éves

2011. márc. 22. 20:41
 4/14 anonim ***** válasza:

Te szefós vagy?

"Jellegzetes haja volt, olyan mint sok lánynak manapság. Fekete cipője volt, fekete táska és fehér mobilja. Valószínűleg ment valahova."

A jellegzetes azt jelenti, hogy valamilyen módon kirívó, a többitől eltérő, szóval a második mondatrész már ki is zárja, hogy jellegzetes legyen:D

És hogy valószínűleg ment valahova... hát ha buszra szállt, erre elég nagy esély van:P

Am. nem, nem láttam.

2011. márc. 22. 20:44
 5/14 anonim ***** válasza:

mien hosszú haja volt?:O

kb

2011. márc. 22. 20:46
 6/14 A kérdező kommentje:
a hajára nem emlékszem
2011. márc. 22. 20:47
 7/14 anonim ***** válasza:

Ennyiből kb ezer lányt lehet beazonosítani, akik ma a hetesen utaztak.

Amúgy nekem pl tippem sincs, hogy néz ki a Harry Pottert alakító színész, tehát el sem tudom képzelni, hogy nézhet ki nőben. :)

2011. márc. 22. 20:49
 8/14 anonim ***** válasza:

jaajj

csak azért harry potteres, mert egy.. varázs pálcának kinéző cuccot tartott a kezében:D

amm télleg elég sok csaj néz így ki:D

2011. márc. 22. 20:51
 9/14 anonim ***** válasza:

én voltam

32/L

2011. márc. 22. 21:19
 10/14 anonim ***** válasza:

"Valószínűleg ment valahova."

Nem mondod! Ez alapján már egyszerű lesz beazonosítani. :D

2011. márc. 22. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!