Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igaz az a kijelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az a kijelentes, miszerint amelyik lany SZEP, az HISZTIS is? Miert?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 21:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

bexyke te el vagy tévedve írója vagyok:

megjártam már pár ezer éjszakát,bulit,munkanapot,grillezést,fizetésnapot és még sorolhatnám...

nem ma száltam le a 6:20-ról.

mindíg akkor hisztis egy szép lány,amikor olyan emberek veszik körbe,ahol meg tudja játszani,eszik a sz@r műsörát,többre tekintik maguknál.

amikor szembesül az ellentétjével,és bele van mondva az arcába az igazság,először ellenszenves lessz,hülyének néz,produkálja magát.

amikor elmagyarázod neki,h miért mondtad ezt,és van egy csepp agya,magába néz,és elnézést kér.

az a baj az ilyen lányokkal,h kevesen merik megmondani nekik az igazságot,és vállalni a következményeket.

ha az adott pillanatban,elnézést kérnek,a legtöbbje a hátad mögött szúrkálni próbál,mert félti a presztizsét.

aztán eltelik pár év és rájön,h mekkora buta liba volt.

van a másik fajta,aki a haláláig kiáll az igazáért,ami becsülendő,csak ész nélkül semmit nem ér.

de találkoztam már olyannal is,akinek elég egyszer szólni,és van annyi agya,h felfogja a dolgokat.

egy szép nő csak szép és ennyi.

csak akkor lessz igazi nő,amikor van az a hülye..erek,aki megneveli.legtöbbje akkor sem fogadja el,csak később amikor szembesül azzal,h végig maga ellen beszélt.

a maradék 1% az aki,tudja mi a normális élet,van önkritikája,életcélja,tartása,és akinek nem kell elmondani semmit,hanem ő akar felvilágosítani.

na én erre az egy százalékra vadászom,csak kevés van belőle,és a fele már nem magyarországon él,ami nem véletlen.

2011. márc. 22. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!