Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Ti szeretitek az 1 éjszakás kalandokat?
Figyelt kérdés
:)Lennék én a kalandor !!!! :)2011. márc. 20. 20:45
21/34 anonim válasza:
De szeretném, hogy egyszer engem is kihasználjon egy lány, akinek csak szexre kellenék. 21/f
22/34 A kérdező kommentje:
én is arra várok :)
de kevés a remény :)
2011. márc. 26. 13:33
23/34 anonim válasza:
nekem egy ilyenben volt részem, de nem is szeretnék többet. azt a pasit ismertem valamennyire, találkoztam vele társaságban párszor (egy barátom haverja) és elmentünk együtt bulizni, sokat ittunk,főleg én és megtörtént...nem volt jó és megtudta a fél világ a pasitól, szóval egy életre elvette a kedvem az egy éjszakázástól. 20/L
25/34 A kérdező kommentje:
hát az nem vagyok
2011. márc. 26. 19:33
27/34 anonim válasza:
Nem nagyon, mert soha nem voltam párkapcsolat nélkül, de miután egy éve nem volt semmi szex, már máshogy állok hozzá :D Attól még miért lennék r.banc? Ha tetehtném, a párommal lennék esténként, de nem tehetem, mellesleg nimfo vagyok, a kettő pedig nem jó párosítás hosszú távon...
28/34 anonim válasza:
5.40
Miért nem teheted, mi a baj?
29/34 anonim válasza:
Mert nincs barátom egy éve :) Csak ilyen eddig nem volt, maximum három-négy hónapot voltam egyedül egy-egy kapcsolat között.
30/34 anonim válasza:
18:25 Itt vagyok használj ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!