Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok? Ti szeretitek az 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Ti szeretitek az 1 éjszakás kalandokat?

Figyelt kérdés
:)Lennék én a kalandor !!!! :)
2011. márc. 20. 20:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%

Én csak olyannal mennék bele,akit ismerek,és kedvelek valamennyire,és akivel előre tisztáznánk,és tudnánk,hogy ez csakis ennyi,erről szól,és kész.Tehát a vadidegen,éjszaka hercege típus nálam abszolút nem játszik.

Szóval valamennyire ismerjük,kedveljük már egymást ahhoz,hogy ez létrejöjjön,legyen a dolog higiénikus és biztonságos.Innentől nem számít semmiféle anyagi dolog,pénz,vagy ilyesmi,csakis az,hogy jólérezzük magunkat.Persze felelősségteljesen,és persze nem akárkivel.Én így gondolom. (Abban én is egytértek,hogy keressen fel,ha akar valamit tőlem,ne én loholjak utána.Nem az anyagiak miatt,hanem maga a gesztus miatt,hogy igenis,legalább annyira méltat,hogy eljön hozzám.)

2011. márc. 20. 21:06
 12/34 A kérdező kommentje:
Egy lány vagy asszony írhatna privit is !!!:)
2011. márc. 20. 21:12
 13/34 anonim ***** válasza:
89%

itt próbálkozz:

[link]

televan könnyen kapható ribancokkal

2011. márc. 20. 21:25
 14/34 anonim ***** válasza:
89%

első oldalon az utolsónak

Ha odajössz hozzám, beszélgetünk, megkínálsz egy cigivel amit én elfogadok, akkor kurv@ vagyok? hahhahha

Ezen komolyan mondom olyan jót kacagtam.

Nem jön össze a csajoknál, mi?:D

2011. márc. 20. 21:37
 15/34 anonim ***** válasza:
89%

dehogynem jön össze a csajokkal ne aggódj értem, de köszönöm érdeklődésed:D

Ha a diszkóba összeismerkedünk és megkínállak egy szál cigivel utána jól elvagyunk elkérem a számod és randit beszélünk meg..randizgatunk és alakul ami alakul aztán járunk és szex akkor te bizony egy rendes leányzó vagy!

Ha megkínállak egy cigivel..elvagyunk utána leszippantasz a wc-be és utána minden perverziómat kiélhetem rajtad akkor egy kurv#nak tartalak majd, mert:

1: nem volt ingyen numera!

2: ha nem én velem akkor mással csináltad volna

3: valószínűleg nem az első alkalom volt, szóval...

Erről ennyit!!!

2011. márc. 20. 22:00
 16/34 anonim ***** válasza:
39%
ugyan már cigit se kell rájuk pazarolni... táncikálok velük egy kicsit azt max fél órán belül már a wc-ben dugom őket:D csak az óvszer ára, amit rájuk pazarlok, mert az ugye az ilyen lótyóknál az kell
2011. márc. 20. 23:01
 17/34 anonim ***** válasza:
39%

Gyűlölöm az ilyet!!!

Bár még nem próbáltam,de nem is akarom!

Az ember szerelemből tegye ne azért,mert hiánya van.

2011. márc. 21. 15:34
 18/34 anonim ***** válasza:
93%

Srácok/lányok nagyon gázok vagytok !

Nem az volt a kérdés, hogy mit gondoltok ezekről a nőkről hanem hogy a nők szeretik-e az egyéjszakás kalandot.

Sok őstulok elkezdett okoskodni, hogy mekkora ribancok ezek a lányok akik csak a pénzre mennek, valószínűleg rengeteg csalódás ért a szánalmas probálkozásaid miatt... Ahelyett, hogy ezen változtatnál azokat sérted akik jobban élvezik az életet mint te.

2011. márc. 22. 06:26
 19/34 anonim ***** válasza:
89%

22:00

Helyes. Csak az első kommentedből enyhén taplónak tűntél, de csak azért, mert nem láttam át a gondolatmenetet, de így már más.

Mondjuk én alapból nem ismerkedem szórakozóhelyen, mert a tapasztalataim szerint mindenki CSAK azt akarja. Nekem nincs kényszerem arra, hogy egy lecigizzem az "áldozatot".

Ahhoz nagyon szimpatikusnak, illedelmesnek, aranyosnak kell lennie egy srácnak, hogy esetleg legyen egy randi a dizsi után.

2011. márc. 22. 14:36
 20/34 anonim ***** válasza:
89%
én nem szeretem... 23/L
2011. márc. 26. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!