Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 srác akivel elkezdtünk szemezni, de anyuék tiltanak tőle. Egyvalami engem is vissza húz tőle. A fogai elől el vannak rohadva. Más probléma nincs, most lett vége egy 2 éves kapcsijának. Szeretnék vele lenni, de mit szolnak a többiek? Mit tegyek?
Anyukádék gondolom, nem azért tiltanak tőle, mert elöl rosszak a fogai... Nekik ennél biztosan erősebb érvük szól a kapcsolat ellen. Az vajon micsoda? (Ezt jó lenne, ha leírnád.) Egyébként meg: most nyilván azt kellene írnom, hogy nem a külső a lényeg, stb.
De! : sztem a fog-problémák nagy része abba a kategóriába esik, amit rendbe lehet és rendbe is kell hozni. Saját magával szemben igénytelen, ha nem teszi rendbe a fogait, és ez a fajta igénytelenség valóban ciki.
Nem a külső számít, nem tehet arról senki, ha nem egy világszépe, de az ápoltság és az előnytelen külső néha összefügg (mint pl. ebben az esetben), és ilyenkor igenis javítani kell az összképen.
Ha te szeretnél járni vele, és anyukádék érve nem jogos, ne törődj mások véleményével! Járj vele, és alkalom adtán mondd meg neki, hogy a saját érdekében célszerű, hogy megcsináltassa a fogait!
Hát, én az első hozzászólóval értek egyet. Igenis, ha rohadnak a fogai, az igénytelenség. Nem lehet pénzhiányra fogni. Elég korán látszik, ha az ember foga lyukas. Menjen el nyomban, és csináltassa meg. Nem kell addig várni, míg az egész fogsora leesik.
Ha téged ez nem zavar, legyél vele. Hogy mit szólnak a többiek, ne foglalkozz vele. Rólad van szó. Érezd jól magad.
van egy ilyen spanom:D lehet ő az :D:Dkomolyan: am ne nézd mit szól a környezeted nekem is ez volt a bajom(srác vok) sőt most is csak már nem annyira, csak azt nézd neked mi és hogyan jó . Ha akarod akor go. Ha meg szeret a srác mondd meg neki hogy csináltassa meg a fogát. H nincs is pénze akor összerakja a pénzt. (Nah most az nem vicc)ha meg neked tetszik csak attól félsz a spanjaid kikacagnak hát azt mondom had kacagjanak. Biztos nekik is vannak hibáik nevetve csufságold vissza:D:D oks??remélem bejön
pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!