Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan történetek amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan történetek amikor egy lányt akartatok meghódítani és besültetek? Írjátok le hol rontottátok el. Hadd tanuljunk belőle?

Figyelt kérdés
Írhat bárki kortól függetlenül :)
2011. márc. 20. 19:00
1 2
 11/11 anonim válasza:
16 éves srác vagyok és a szomszédomban lakik egy nagyon csinos lány. Na és már régóta beszélgetünk, köszönünk egymásnak az utcán, néha jókat röhögünk, szóval elvagyunk egymással. Eldöntöttem hogy elhívom randira de kicsit félénk vagyok ezért vártam, aztán végül ráírtam, de az azelőtti héten összejött egy sráccal aki szerintem nem neki való. Voltak storyk amikor próbáltam közelebb kerülni hozzá és egész poénosan sültek el😂. Ebből a tanúlság, hogy ne féljetek tenni érte mert ha vártok lehet hogy már késő lesz és belebuktok!!!
2016. aug. 18. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!