Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz életem első randija, mit kell majd tennem?
A harmadikkal vitatkoznék, te vagy a lány, tehát épp hogy neked kell beszélned.
Add önmagad, ne játszd meg magad, és óvatosan a sminkkel :)
Menni fog, nem nagy ügy.
a 3.kal én is vitatkoznék..
nehogy azt mutasd, hogy érdektelen vagy és nem mutatsz érdeklődést iránta, mert akkor elbátorodhat elmehet az összes önbizalma és ez volt az utolsó közös randitok.. [márpedig ezt te sem akarod mert tetszik a srác neked!]
szóval okosan.:)
ja és nyugi, az a lényeg.:D:)
Mit csináltok?
Ne beszéljetek végig, annyi témátok még nincs.
Mozi, séta, falatozás - közben egy kis beszélgetés.
Mosolyogj, nevess, ha jót mond! Ez nagyon jól esik a fiúknak.
Egyet értek az utolsó kommentár írójával,add önmagadat!!!
mert ha most megjátszod magad,az előbb utóbb ki fog derülni,és csalódhat benned a srác,mert nem azt a csajt ismerte meg az első randint mint pl. a 20adod magad =)
és ne izgulj :P
Valamelyik kommentelőnek üzenem aki azt írta, hogy ne mutassa ki magát.
Nagyon nagyon rosszúl látod drága barátom...
Ha így viselkedik egy nő akkor megkapja a párját és nem egy olyan srácot akit a kommentjei alapján eltudok képzelni hozzá...
Amúgy nagyon aranyos a többi komment :)))
Elmosolyogtatott de édesek vagyok ! :)
A kérdéseknek magától kell jönniük arról beszélj ami téged tényleg érdekel, a családja, a kutyája, a nyaralásai, a barátai... Egy pasitól talán még megkérdezheted, hogy milyenek voltak a barátnői én egy nőtől nem kérdezném mert rossz érzéseket hoznék ki belőle !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!