Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK mit csináltok akkor ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK mit csináltok akkor ha egy lány odamegy hozzátok de nem tetszik?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert kíváncsi vagyok a jelekre mert nem nagyon vagyok magamba biztos és ha egyből nem jövök be valakinek akkor gyorsan lekopnék. am 17 éves vagyok sokak szerint egész szép arcú csak kicsit duci (170 cm 69kg)
2011. márc. 19. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ki is írhatod egy táblára aztán mikor rád nézz megmutattod mi van kiírvaXD Ha nem tudja miért nézed akkor nem biztos, hogy érti. Mikor egy lány figyel engem nem vagyok biztos, hogy azért figyel, mert akar valamit. Nézni én is szoktam lányt, de úgy hogy nem akarok semmit se tőle. Ez nem kiszemező show:)
2011. márc. 19. 22:58
 12/16 stalone ***** válasza:
becsukom a szemem kiveszem indulhat a móka
2011. márc. 20. 02:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem válogatok külsőre, mert nem vok olyan helyzetben. Viszont a te alakod bejönne :)
2011. márc. 20. 07:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem mindig nagyon bejött ha egy csaj kezdeményezett. Menj oda nyugodtan, de csak akkor ha nem vagy nagyon feszült vagy ideges, mert akkor nem biztos hogy jól sikerül az ismerkedés. Ha nem tetszett a csaj, akkor sem hajtottam el, szerintem nem nehéz észrevenni, ha nem akarom folytatni a dolgot. Negyed óra-fél óra beszélgetés után már lehet érezni, ki mennyire szeretné folytatni.

Gondolj arra, hogy ha te kezdeményezel, akkor legalább te választasz. Nem kell hiába várni arra, hogy a kiszemelt pasi vagy kezdeményez, vagy nem. Néhány ismerkedős alkalom után lesz olyan rutinod, hogy nem lesz semmilyen rossz érzésed. És az is lehet, hogy a pasi nem hajtana el, de te rájössz, hogy mégsem tetszik annyira, mint első pillantásra. F

2011. márc. 20. 10:48
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat na majd szombaton bevetem magam:D
2011. márc. 20. 19:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Tőlem kérdezted, hogy akkor csak nézzél-e rá szépen...

Én azt mondom, hogy nyugodtan kezdeményezhetsz, én szeretem ha a csajok kezdeményeznek, az már más kérdés, hogy szerintem én sok kezdeményezést nem ismertem fel annak idején. Ez már az én problémám. Mármint ha azok tényleg kezdeményezések akartak lenni.

De annyiban akkor talán lehettek volna a csajok is ügyesebbek, hogy egyértelműbb jeleket adnak.

2011. márc. 20. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!