Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus film ötletek?
Filmezni akarnánk bnőmmel, de fogalmam sincs mit nézzünk meg.
Vmi romantikusat szeretne ezt már jelezte párszor, mert előző alkalommal mikor filmeztünk az én kedvenc filmjeimet (másnaposok, és elrabolva) néztük meg,
van csajod? pfff
akkormeg mit rinyálsz?
Nincs szövegértésed? pfff
Előbb írtam le.
hogyne lenne. "van barátnőm"
de még mindig nem vágom mi a bajod van vele?
Ha nem tetszik dobd ki....és keress mást.
Nem az én csajomról van szó. Hanem rólad. Mivel nem tudsz olvasni, ezért újra idézem.
"...de ettől függetlenül kár, hogy a hozzád hasonlókkal is szóba állnak romantikus lányok. (Ők rosszul járnak.) Mégpedig azért, mert te nem tudod, hogy mi kell a nőknek, főleg ha az romantikus. ..."
oszt mégis van olyan nőm amit irigyelnek.xD
neked meg ezek szerint csak vmi slampos csajod van.
barátkozz meg ezzel.
HA nem leszünk sokáig együt, akkor nem....lesz másik, megérdemel, vagy nem? hát pont l*szarom.
együt vagyunk és kész.
Naugye. Megint engem igazoltál. :)
Neked kell megbarátkoznod azzal, hogy nem lesz hosszú a kapcsolatod.
"neked meg ezek szerint csak vmi slampos csajod van."
Pontosabban mik szerint? Mivel ismét valótlant írtál, ezért igazold, hogy mik szerint! Ha nem tudod, akkor ez ismét egy újabb hülyeséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!