Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkzz kérdése:

Hogyan hívjam el randizni?

Figyelt kérdés

Ti hogy szoktatok elhívni egy lányt randizni? Úgy értem a kérdést, hogy mit kérdeztek tőle pontosan?

Főleg azért érdekel, mert holnap tervezem elhívni a lányt aki tetszik, de még nem tudom hova kéne mennünk (persze csak ha beleegyezik...), illetve hogy hogyan is kéne ezt megkérdeznem.

Köszi

2011. márc. 17. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább azt mondom hogyan NE kérdezd:

Ne kérdezd meg hogy van-e estére programja, ne azért találkozzon veled, mert épp nincs jobb dolga.

Pl: Ma estére nincs semmi programom, ha gondolod elmehetnénk valahova (vacsizni vagy mittudom én)..

Ennyi.

2011. márc. 17. 18:42
 2/4 anonim válasza:

sztem hívd el hogy segítsen vmit kiválasztani(amit persze neki vennél) és mondjad neki h akkor ez egy "randi" és az ajándékot is neki vetted

13l

2011. márc. 17. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:

az utolsó f*szság szerintem. így "rákényszerítenéd" a randira. szerintem: (vagy személyesen vagy levélben) - Nagyon szimpatikus vagy nekem és szeretnék veled megismerkedni. Mit szólnál, ha elmennénk valahova kettesben?

szerintem jobb, ha nem kertelsz, hanem tényleg azt mondod neki, ami a szitu ;) hajrá :) majd írd meg mi lett :)

2011. márc. 17. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire ismerem és honnan ismerem.

Ha már évek óta ismerem és levelezünk valamiről, akkor csak bedobom, hogy "Nem ülünk be valahová a héten..."

Ha még alig ismerem és személyesen kell... keményebb dió. Az a baj, hogy én improvizálni szoktam, nem előre eltervezni az ilyet...

Az jó, ha már van programod.

- Szia! Ráérsz a hétvégén? (Egyik napja biztosan szabad. Ha nemet mond, még vissza lehet kérdezni, mert lehet, hogy csak zavarában vágta rá. Ha Igen a válasz, akkor ne kérdezz rá még egyszer! :))

Ha 2-3 programot is felkínálsz, akkor tudni fogja, mi a dörgés és egyikre csak rábólint. Ha nincs még ötleted, akkor elő lehet adni, hogy "Majd meglátod." De ez csak megfelelő magabiztossággal működik. Nem ajánlom. :)

2011. márc. 17. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!