Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még esély? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki bejön. Szemeztünk egy ideig, mosoly is volt de már csak nézegetjük egymást, de az utóbbi napokba csak 1-2 pillantás. Elakarom mondani neki h érzek iránta de nincs bátorságom mert lehet h be se jöttem neki.1 hónapja kezdődött az egész és mára mintha már semmi nem lenne. Már nem bírom mert nagyon szar érzés...

16F

2011. márc. 17. 18:21
 1/2 anonim válasza:

Szerintem menj oda és mond meg neki mit érzel iránta, mert csak akkor fogod magad igazán rosszul érezni ha kiderül h bejöttél neki és neked nem volt bátorságod beszélni vele...am szerintem a leányzónak lehet hoyg tetszel és ezért kerüli jobban a pillantásodat

Sok sikert !! =D 16/L

2011. márc. 17. 20:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. márc. 18. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!