Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok egy olyan fiúról aki 13éves és 3 csaja volt egyszerre?
off:S hát olyan mint egy strici xd ez szemétség szerintem a 3 lánnyal szemben (bocs ha te fiú vagy és akkor is ha lány aki szerelmes abba a fiúba)
13/L
mit gondolnánk, majd felnő...
nem olyan nagy dolog ez
aki már 13 évesen ezt sinálja az később is ezt fogja és aki azt mondja h ez nem nagy dolog majd egyszer vele is megtörténik és majd csak lestek..velem megtörtént h rajtam kívül nem tom hány csaja volt a pasinak..:S nagyon nem szép dolog ezt tenni másokkal mindenkinek vannak érzései és ettől nem menő leszel csak szánalmas :S ha már most ezt csinálod az tiszta széégyen
17/L
Annak aki azt írta h 13évesen gyerek szerelem és az semmi.Annak üzenem h 13évesen feküdtem le a barátnőmmel.Akkor már 1éve együtt voltunk.Azóta eltelt 3év.Volt nem egy kapcsolatom.És 3hónapja megint boldog párkapcsolatba élek.Szóval,nem érzem h ettől bármilyen lelki sérüléseket szenvedtem volna,de a lány sem.Mindketten túlléptnk és kész.
16F
Fúú micsoda mácsó, beájulok!
Gizi 11,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!