Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso randinak jo ha elmegyunk egy bevasarlokozpontba?
Sztem a legjobb ha átmentek hozzá, vagy ha jó idő van akkor egy park, vagy tópart.
De egy auchannál még egy temető is jobb.
Én tuti nem mennék veled el első randi alkalmával egy Auchanba.Nagyon nagyon gáz és béna hely első randinak.Azt hiszem még meg is mosolyognálak,hogy mit akarsz te egy bevásárlóközpontban:D Bár így is mosolygom rajta XDXDXD Te sem vagy semmi:D:D:D:D
Menjetek inkább sétálni,vagy tényleg üljetek be valahová.
csakis a TESCO ba!!! :D 1,5 éve ősszel volt ez a kérdés már, akkor fél évig mindenki ezen szakadt, és bárki megkérdezte hogy hova menjenek randizni, biztos hogy volt aki benyögte hogy tesco :D. na de ugynéz ki az a réteg nagyrészt már nincs itt, és te meg nem használod a keresőt...
hát amúgy meg te döntésed... hogy hova viszed, az rólad árul el dolgokat. én azon a véleményen vagyok, hogy magadat add, és ne azért menj ide vagy oda, mert mások azt mondták. ha te így gondolod, még jól is elsülhet. ha bejön a csajnak, nagy eséllyel már van egy közös pontotok. hajrá
Nyugodtan vigyed sétálni. A kínos csendtől meg ne félj!
Hol van az előírva hogy csak te beszélhetsz?
Van szája neki is, nem?
Te csak hallgasd és legalább tegyél úgy mintha érdekelne a sok sületlenség amit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!